artikelbeeld Column Merel Beeld Dorian Jurne
artikelbeeld Column MerelBeeld Dorian Jurne

Merel zoekt man: ‘Ga ik mijn principes uit het raam gooien en op zoek naar one-night-stands?’

Tegenwoordig is iedereen helemaal into astrology en zodiac signs. Wij zijn op de redactie ook groot fan van alles wat de sterren ons vertellen. Elke dag zitten we met elkaar te gieren bij het lezen van onze horoscopen. Geloven we erin? Niet echt. Is het hilarisch om te lezen? Ab-so-luut.

Met welk sterrenbeeld ben je echt geen match, hoe veel relaties krijg je volgens je sterrenbeeld en welke sterrenbeelden gaan het meeste geld verdienen: je kunt het zo gek niet bedenken, de sterren hebben het verlossende antwoord.

Deze week ligt Flairs Love Issue met XL liefdeshoroscoop in de winkels. Aangezien mijn liefdesleven nog steeds niet gaande is, lijkt het me goed om me in te lezen in mijn horoscoop. Misschien dat de astrologie mij verder kan helpen, want ik ben ten einde raad. Ligt er liefde in mijn toekomst?

“Het voorjaar is een tijd waarin vrijwel iedereen uitkijkt naar festivals, terrasjes en lichte avonden. Voor de Ram is er veel ruimte voor liefde en passie”, aldus mijn liefdeshoroscoop. Een mooie binnenkomer.

“Normaal hou je meer van diepgaande gesprekken en emotionele verbondenheid, maar de komende maanden verlang je naar huid-op-huidcontact.” Ik vind diepgang en inhoud wel echt belangrijk, maar wellicht is dit voor mij de periode dat ik mijn principes uit het raam gooi en op zoek ga naar one-night-stands. Who knows?

“Ga vol voor die liefde en seks, je mag echt wel genieten.” Ik ben blij dat ik niet celibatair hoeft te worden volgens de sterren en dat ik ook gewoon mag genieten van het leven. Let's go!

“Als single heb je de komende tijd volop kansen om een partner te ontmoeten; vooral via familie leer je nieuwe mensen kennen.” Nu wordt het interessant. Ik vraag me af welke man ik via mijn familie zou leren kennen, want mijn familie is al 10 jaar op de hoogte van al mijn dateleed. Dus als ze een leuk iemand hadden gekend, dan mag ik toch hopen dat ze me allang met hem op een date zouden sturen, toch?

“Laat je niet afschrikken; alle mogelijke relaties zijn nu hartstikke leuk en zeker straks in augustus en september. Al kun je jezelf dan wel afvragen of dit ook relaties zijn voor op de lange termijn.” Okay, ik kom dus wel leuke mannen tegen, maar ze zijn niet echt relationship material. Daar heb ik niet echt wat aan.

Ik ben nog niet helemaal overtuigd van deze liefdeshoroscoop. Ik neem het natuurlijk allemaal met een korreltje zout, maar misschien moet ik de sterren toch maar een handje helpen en weer een datingapp downloaden om de ware te vinden.

Benieuwd naar jouw liefdeshoroscoop? Ren dan naar de winkel om Flairs Love Issue te kopen of lees de liefdeshoroscoop online.

Merel (29) werkt voor Flair en doet verslag van haar vrijgezelle leven. Dat is soms allesbehalve ‘vrij gezellig’, want het aanbod van leuke, single mannen valt behoorlijk tegen. Volg Merel op Instagram via @merel.duit

Merel DuitDorian Jurne

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden