Dagboek Influencer Rose Beeld Getty Images
Dagboek Influencer RoseBeeld Getty Images

Dagboek van influencer Rose: ‘We lijken wel een getrouwd stel dat al in de gezapige modus is beland’

Wat voorafging: Rose hoort van Noor dat Rick de Scharrel bij haar komt wonen. En ze krijgt een verwarrende surprise…

Wat doet mijn zus Lisa hier met mijn vriend Jesse? Ik begrijp er even niets van, maar dan zie ik ook mijn vriendinnen uit Brabant, mijn ouders en Jesse’s zus Nadia tevoorschijn springen. “Surprise,” roepen ze in koor. Noor duikt achter me op en draagt samen met Rick een enorme taart waar ‘30’ op staat.

“Mijn verjaardag is pas volgende week,” stamel ik. “Weet ik,” zegt Noor, “maar als we je dan zouden verrassen, had je het meteen door gehad”.

Ik voel me overweldigd door al deze lieve mensen die speciaal voor mij hierheen zijn gekomen, me omhelzen en feliciteren met deze mijlpaal in mijn leven. “Mijn kleine meisje is nu echt groot,” zegt mijn vader. Hij en mijn moeder hebben een heel mooi gouden kettinkje met de letter R gekocht.

Van Noor krijg ik de Chanel-sjaal waar ik al een jaar op aas in haar inloopkast. En mijn Brabantse vriendinnen hebben geld bij elkaar gelegd om met z’n allen een dagje naar de sauna te gaan, met daarbij massages en beautybehandelingen. Zo lief allemaal.

“Gefeliciteerd schatje,” zegt Jesse tenslotte. Hij is een beetje op de achtergrond gebleven, duidelijk overweldigd door al deze nieuwe gezichten. Hij tovert een grote doos tevoorschijn, die meteen mijn nieuwsgierigheid triggert.

Ik pak ’m uit en zie wat erin zit: een boormachine compleet met verschillende boortjes. Ik vang de blik van Noor, die meteen door heeft hoe teleurgesteld ik ben. Ze schudt haar hoofd als teken dat ik me in moet houden, dus zeg ik: “Wow, een boor, die had ik echt nodig”. Jesse grijnst: “Ja, je klaagt altijd dat je nog niks hebt hangen in je huis. Nu kun je het zelf doen, girl power weetjewel”. Ik moet lachen om zijn opmerking, maar diep van binnen knaagt er iets.

Op dat moment verschijnen mijn ouders naast ons. “Zou je je nieuwe liefde niet eens officieel aan ons voorstellen, Rosanne,” zegt mijn moeder. “O ja tuurlijk,” zeg ik nog verward, “dit is Jesse”. Hij raakt meteen in een geanimeerd gesprek met mijn vader en moeder en het is duidelijk dat ze hem helemaal zien zitten.

Ik wil ontsnappen en naar Noor toe, maar die zit straalverliefd te knuffelen bij Rick op schoot. Waarom zitten Jesse en ik daar niet? schiet het door mijn hoofd. We zouden in onze meest verliefde fase moeten zitten. Maar nee, we lijken wel een getrouwd stel dat nu al in de gezapige modus is beland. Ik had gehoopt op een weekendje Parijs voor mijn verjaardag, of in ieder geval een nachtje weg naar een hotel met een bubbelbad. Maar nee, zijn eerste verjaardagscadeau is een boormachine, lief, maar wel het minst romantische cadeau ever!

Lang tijd om erover na te denken krijg ik echter niet, want mijn zus staat voor mijn neus en zegt: “Lieverd, ik moet je iets vertellen, en ik denk niet dat je het leuk gaat vinden…”

Over Rose

Naam Rose

Leeftijd 29 jaar

Beroep influencer

Relatie nee

Deze column van Rose komt uit Flair 18-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden