Dagboek Influencer Rose Beeld Getty Images
Dagboek Influencer RoseBeeld Getty Images

Dagboek van influencer Rose: ‘We hebben urenlang seks, zoals ik nog nooit seks heb gehad’

Wat voorafging: Rose ligt nog bij te komen in bed van corona als overbuurman Jesse ineens voor de deur staat.

Shit shit shit, Jesse had me gezien, mij en mijn Pokémon-onesie. Ik kon niet anders dan de deur voor hem opendoen. Wat ik stiekem natuurlijk graag wilde, maar niet nu ik eruitzag als een figuur uit een kinderspelletje. “Hé zieke, ben je nog besmettelijk of kunnen we eindelijk zoenen,” grapt hij als hij binnenstapt met een grote tas boodschappen.

Ik kijk hem verdwaasd aan, behoorlijk van mijn à propos door zijn opmerking. “Ik ben negatief,” stamel ik, “wilde net naar de Appie. Maar je bent me voor, wat ontzettend lief!” Jesse neemt me van top tot teen op en moet lachen. “Ik dacht eerder dat je op weg was naar het Pokémon Go Fest.”

Terwijl ik snel een hand door mijn warrige haar haal, zegt hij een stuk verlegener: “Maar zelfs in dat gele pakkie zie je er nog goed uit.” Ik weet even niet wat ik moet zeggen. Was dit de jongen die me twee weken geleden nog op mijn wang zoende als zijn bejaarde buurvrouw? Ik voel de spanning tussen ons in hangen en besef dat het nu aan mij is om iets te doen. Dus kus ik hem zonder verder na te denken op zijn mond. “Gelukkig nieuwjaar, buurman,” zeg ik, en ik wil me omdraaien om nonchalant naar de woonkamer te lopen.

Maar Jesse houdt me tegen, duwt me tegen de muur en begint me in alle hevigheid te zoenen, nu écht. Ik word er helemaal licht van in mijn hoofd, niet vanwege het ziek zijn, maar omdat nog nooit iemand me zo lekker heeft gezoend. Ik besluit de woonkamer over te slaan en sleur hem mee mijn slaapkamer in, die een zootje is door het dagenlang ziek zijn.

Maar dat kan me niets schelen, er is maar één ding wat telt: deze man zo snel mogelijk uit zijn kleren krijgen. Jesse ritst mijn onesie open en grinnikt wanneer hij ziet dat ik er alleen een slipje onder aanheb. “Nooit geweten dat Pikachu zo sexy was,” zegt hij, en hij begint me overal te zoenen.

En dan hebben we urenlang seks, zoals ik nog nooit seks heb gehad. Ineens begrijp ik wat Noor bedoelt met haar ‘best sex ever’. Het bestaat dus écht. Ik lig nog na te genieten en merk dat Jesse me aanstaart. Zijn blik verontrust me een beetje, want hij kijkt naar me alsof ik de vrouw van zijn dromen ben die hem net de liefde heeft verklaard. Nou ja, daar leek het ook wel een beetje op, maar dan in fysieke zin. “Ik wilde dit eigenlijk die eerste avond al doen,” zegt hij dan, “maar je was zo duidelijk dat je geen relatie wilt.”

Wat zegt hij nu? Ik krijg letterlijk de kriebels wanneer ik het r-woord hoor. Verpest het nu niet, gast! En voordat ik het weet, flap ik eruit: “Jesse, dat is inmiddels ook nog helemaal niet veranderd...”

Over Rose

Naam Rose

Leeftijd 29 jaar

Beroep influencer

Relatie nee

Deze column van Rose komt uit Flair 2-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden