Dagboek Influencer Rose Beeld Getty Images
Dagboek Influencer RoseBeeld Getty Images

Dagboek van influencer Rose: ‘Ik ben in één klap nuchter en duw hem van me af’

Wat voorafging: Rose heeft afgesproken carnaval te vieren met haar zus Lisa, die in een zware relatiecrisis zit.

“Dan wil ik wel dat jij die muts op doet...” Luid zingend hang ik om de nek van mijn zus Lisa en vriendin Elvira als we in onze vaste Bredase carnavalskroeg staan te dansen en springen. We hebben ieder al een stuk of zeven bier op en de sfeer zit er goed in. Onze vampierbruid-look is een groot succes. We hebben er natuurlijk wel voor gezorgd dat we er niet te afstotelijk uitzien. Sexy is the new dead is ons motto, en het werkt. Ik had net sjans met een ‘Ken’ die minstens acht jaar jonger is dan ik.

Iedereen denkt dat carnaval alleen maar zuipen en vreemdgaan is, maar voor mij draait het vooral om de lol met vriendinnen. Ik ging nooit met andere mannen toen ik nog met Alex was. Ineens trekt Lisa aan mijn arm. “Max en Lewis vragen of wij hun pitspoezen willen zijn,” wijst ze naar twee knappe gasten in racepak. Vooral Lewis, die eigenlijk Jim heet, vind ik een lekker ding. Hij pakt me vast om te dansen, voor zover dat mogelijk is op Schatje, mag ik je foto? dat door de boxen galmt.

Ik laat het gebeuren, met in mijn achterhoofd de woorden van mijn zus: “Gedraag je nou eens niet als de heilige maagd Maria.”Lewis kust me en ik hoor Lisa op de achtergrond joelen. Hij zoent nog lekker ook, dus ik laat me meeslepen naar een hoekje waar ik als een puber een eeuwigheid sta te bekken. Ik weet niks van deze gast, maar dat kan me op dat moment weinig schelen.

“Zussie, Max vraagt of we mee naar hun huis gaan voor een afzakkertje,” hoor ik Lisa zeggen. Ik kijk op de klok, het is half drie. Mijn vriendinnen Elvira en Inge willen graag shoarma gaan eten, maar ik zie Lisa me smekend aankijken. Ach waarom niet, denk ik, ik ben single en de knapste gast uit de kroeg wil me meenemen.“Let’s go,” zeg ik tegen mijn zus, en voordat ik het weet zitten we met z’n vieren in een taxi. Ik voel me wel raar, ik doe dit normaal nóóit. Maar Lisa vindt het doodnormaal en lijkt vergeten te zijn dat ze vorige week nog een serieuze relatie had.

Lewis doet niet geheimzinnig over zijn bedoelingen; zodra we hun appartement binnenkomen, begint hij aan mijn met nepbloed besmeurde trouwjurk te frunniken en trekt hij me zijn slaapkamer in. “Oké, dan geen afzakkertje,” mompel ik in mezelf. Maar dan lig ik ineens onder hem op bed en begint hij me heftig te zoenen met zijn alcoholwalm. Waarom rook ik die net niet?

Ik ben in één klap nuchter en duw hem van me af. “Sorry, ik kan dit niet,” zeg ik, en ik vlucht zijn kamer en het appartement uit. “Frigide trut!” hoor ik hem roepen en ik barst in tranen uit. In een impuls pak ik mijn telefoon en ik bel de enige persoon wiens stem ik nu wil horen.

Over Rose

Naam Rose

Leeftijd 29 jaar

Beroep influencer

Relatie nee

Deze column van Rose komt uit Flair 08-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden