Dagboek Influencer Rose Beeld Getty Images
Dagboek Influencer RoseBeeld Getty Images

Dagboek van influencer Rose: ‘Als twee verliefde tieners staan we tien minuten te zoenen’

Wat voorafging: Rose loopt Jesse tegen het lijf, die ze niet meer heeft gesproken sinds hij boos bij haar thuis wegging.

“Moeten wij niet even praten?” had Jesse tegen me gezegd toen ik bijna tegen hem op botste in het park om de hoek. Ik was het liefst weggedoken, maar het was te laat, dus ik stamelde: “Ja tuurlijk, hoe is ie met jou?” Jesse had duidelijk geen zin in koetjes en kalfjes en kwam meteen ter sprake.

“Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het niet cool vond dat je meteen riep dat je geen relatie wilt nadat we toch een heel fijne nacht samen hadden gehad, of vond jij van niet?” “Jawel,” stamelde ik met een rood hoofd. De beste seks ever, dacht ik erbij. Ik wist verder niet wat ik moest zeggen, dus ik mompelde alleen maar: “Sorry, je overviel me een beetje, ik ben niet zo goed in dit soort dingen.”

“Wat bedoel je met dit soort dingen?” vroeg Jesse een tikkeltje bot. “Nou, gewoon, afspreken met iemand, seks hebben; ik heb nog nooit iets met iemand gedaan met wie ik geen relatie had. Ik schrok er gewoon een beetje van hoe leuk ik het allemaal met je vond,” flapte ik eruit.

Ik zag Jesses blik verzachten. “Lieve Rosanne,” zei hij, “wie zegt dat ik meteen een relatie met jou wil? Ik vond het erg fijn en zou je graag vaker zien. Maar ik zie ook dat jij iets hebt uit te zoeken. En ikzelf misschien ook wel, ik wil me ook niet meteen weer in iets serieus storten. Kunnen we daar gewoon op een relaxte manier over praten zonder dat je me na elke keer seks je huis uit bonjourt?”

“Dus je wilt vaker...” pas halverwege de zin besefte ik wat ik er nu weer uit gooide. Jesse reageerde lief: hij zoende me en zei daarna: “Natuurlijk, gekkie. Maar als jij je ongemakkelijk voelt bij vrijheid blijheid, zeg het dan alsjeblieft ook, want ik heb geen zin in ongemakkelijke situaties.” Hij kuste me opnieuw en als twee verliefde tieners stonden we tien minuten te zoenen in het park.

Het liefst had ik hem op dat moment al gevraagd met me mee naar huis te gaan om wat er tussen ons was gebeurd die ene nacht nog eens over te doen, maar dat durfde ik niet. Hij nam zelf ook niet het initiatief om méér te doen en nam afscheid met de woorden: “Tot snel dan maar weer?”

En nu staar ik vanuit mijn raam naar zijn restaurant, in de hoop dat hij naar buiten komt en ik kan doen alsof ik hoognodig een vuilniszak in de ondergrondse container moet gooien. Ik voel me net een klein meisje, dat voor het eerst verliefd is. “De timing had beter gekund,” zeg ik tegen mezelf.

“Ik kan écht niet verliefd worden op Jesse, ik ben voor het eerst in mijn leven vrij.” Snel pak ik mijn telefoon en app de enige die me echt kan helpen in deze situatie: Noor! ‘SOS wijn & sushi’ stuur ik haar, onze code voor: ik heb advies nodig en heel veel alcohol…

Over Rose

Naam Rose

Leeftijd 29 jaar

Beroep influencer

Relatie nee

Deze column van Rose komt uit Flair 05-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden