Dagboek Influencer Rose Beeld Getty Images
Dagboek Influencer RoseBeeld Getty Images

Dagboek van influencer Rose: ‘Als een ware Emily in Paris laat ik me meevoeren door deze fantastische stad’

Wat voorafging: Rose twijfelt over haar relatie met Jesse, nu hij zelfs op haar verjaardag geen tijd maakt. En Noor heeft een plan.

“Je bent gek, dit is zo geweldig!” Ik zit te stuiteren als we met Noors Fiat 500 langs het bord met ‘Paris’ rijden. Ze weet dat ik baal dat Jesse het hele weekend moet werken en heeft me vanochtend vroeg opgepikt voor een spontaan verjaardaguitje.

“Ik kan je toch niet eenzaam thuis op de bank dertig laten worden,” lacht ze. “En ik ben zelf trouwens ook wel toe aan een weekendje weg na alle ellende van de afgelopen weken.” Ze doelt op het verlies van haar ongeboren kindje, dat er meer heeft ingehakt dan ik dacht.

“We kunnen in het appartement van vrienden logeren, om de hoek bij Café de Flore,” vervolgt ze. “Ze hebben twee extra slaapkamers en vragen al eeuwen wanneer ik nu eens langskom.” “Nu krijgen ze mij erbij,” zeg ik. Noor reageert: “Een party girl als jij is overal welkom. Ik heb al verteld dat je vannacht om twaalf uur jarig bent. Laat het maar aan Camille en Hugo over om iets leuks te regelen.”

Wanneer ik het hippe Franse stel en hun waanzinnige penthouse zie, weet ik dat het een geweldig weekend gaat worden. Als een ware Emily in Paris laat ik me meevoeren door deze fantastische stad. We beginnen met champagne, gaan dan aan de cocktails en tegen de tijd dat we voor het diner in een schattig Frans tentje belanden, voel ik me al behoorlijk aangeschoten.

“Er haken zo nog twee vrienden van ons aan,” zegt Camille in het Engels met haar sexy Frans accent. En wat voor vrienden, denk ik, als Etienne en Lucas aanschuiven aan ons krappe tafeltje in de hoek. Met name die laatste bezorgt me een onverwachte kriebel in mijn buik. Hij doet me denken aan die knappe kok uit Emily in Paris. En ik maar denken dat Franse mannen alleen zo lekker zijn in series.

Het gezelschap bestelt de hele kaart – “voor je verjaardag en omdat jullie moeten weten dat Fransen méér eten dan slakken” – en we zitten nog steeds wijn te drinken en te praten als het restaurant leger en leger wordt. Of eigenlijk zit ik vooral met Lucas te kletsen, die voor een Frans modemerk werkt en geweldige verhalen heeft over arrogante designers en verwende modellen tijdens Paris Fashion Week.

“Oh mon dieu,” roept Noor dan, de vele wijn heeft haar spontaan veranderd in een Française, “het is twaalf uur, je bent jarig!” Ze valt me om de nek en geeft me de beste verjaardagshug ooit – maar misschien is dat óók de wijn.

“Joyeux anniversaire, cherie,” zegt Lucas dan en hij zoent me op mijn mond. Ik twijfel twee seconden, maar laat me dan ongegeneerd French kissen in het restaurant. Ik wil niet dat dit stopt. Dan stoot Noor me aan en wijst naar mijn telefoon, die al een tijdje ligt te zoemen op tafel…

Over Rose

Naam Rose

Leeftijd 29 jaar

Beroep influencer

Relatie ja

Deze column van Rose komt uit Flair 20-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden