Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Kiki > Kiki Faber #23: ‘We kleden ons uit en liggen naast elkaar op bed, strelen, zoenen’

Kiki Faber #23: ‘We kleden ons uit en liggen naast elkaar op bed, strelen, zoenen’

Kiki Faber #23: ‘We kleden ons uit en liggen naast elkaar op bed, strelen, zoenen’

Kiki’s dagboek is binnenkort niet meer te lezen bij Flair. Maar je kunt haar leventje blijven volgen. Klik hier als je elke donderdag een verse aflevering in je mailbox wilt krijgen.   

Dinsdag

‘Grappig dat de wereld er zo anders uitziet vanuit een busje,’ zeg ik tegen Midas.

Hij antwoordt niet, let geconcentreerd op de weg waar het hartstikke druk is door alle Nederlanders die willen shoppen in België. Wij gaan naar Brussel om schilderijen van Agaath naar een bevriende galeriehouder te brengen. Midas rijdt bijna nooit auto en vindt tachtig kilometer per uur hard genoeg. Het maakt mij niet uit. Naast me op de bank staat een tas vol lekkere broodjes, we hebben een thermoskan vol zwarte koffie, en luisteren naar een Belgische zender met oude hits. ‘Misschien kunnen we van de zomer wel een busje huren, en dat we wel zien waar we uitkomen.’

Met een Vlaams accent antwoordt hij: ‘Dat kost stukken van mensen.’ Verbaasd kijk ik hem aan. ‘Weet je niet wat dat betekent? Dat het heel erg duur is.’ We praten over de paar jaar dat hij met Ageeth in Brussel woonde, over schooluniformen, en de man met wie ze toen een relatie had. ‘Maar dat was toch niet je vader?’
‘Volgens mij weet Ageeth niet eens wie dat is.’ Hij zegt het of het de normaalste zaak van de wereld is, en toch vermoed ik dat een grote blauwe plek op zijn ziel is. Op mijn vader is van alles aan te merken, maar ik hoef maar te bellen of hij een plank wil ophangen, en hij komt aanrijden met zijn gereedschapskist.

Inmiddels rijden we door Brussel, over smalle straatjes met glimmende kasseien en kruispunten waar wel zes of zeven wegen op uitkomen. Midas omklemt het stuur zo stevig dat zijn knokkels wit zien, ik vertel wat de routeplanner aangeeft en probeer niet steeds: ‘Kijk uit!’ te roepen.

Twintig minuten later parkeert Midas de bus op een binnenplaats. De galeriehouder, een dikke man met een zwart brilmontuur, komt onmiddellijk naar buiten gerend, omarmt Midas, geeft mij een hug en vuurt de ene na de andere vraag op ons af. We laden de schilderijen uit en dan laat hij ons de kamer zien waar we overnachten. ‘Fris je maar even op, over een uur gaan we pas eten. Raoul is heerlijk aan het koken.’ Hij wijst aan waar de badkamer is, geeft een paar schone handdoeken en laat ons dan alleen.

Lees ook:
Kiki Faber #22: ‘Hij had me naakt geschilderd op een heel groot doek en ik vond het verschrikkelijk’

Ik ga op het enorme bed zitten en kijk om me heen. Veel roze, veel donker hout, de gordijnen zijn bordeauxrood en overal hangen schilderijen van waanzinnig knappe naakte mannen. Sommigen hebben seks. Opwindend wel, en ik begin te giechelen. ‘Wat is er zo leuk?’ Midas legt zijn hand in mijn nek en kust me. Eerst teder, dan dwingend. ‘Ik zie je graag,’ fluistert hij.

‘Ik jou ook.’ We kleden ons uit en liggen naast elkaar op bed, strelen, zoenen. Ik pak zijn penis vast en wrijf erover tot ie glanst van het voorvocht. Dan neem hem in mijn mond, heel langzaam. Ik voer het tempo op en als ik voel dat hij bijna komt, vertraag ik weer. Tot ik het zelf niet meer houd. Ik ga op hem zitten en berijd hem. En het is alsof alle mannen op de schilderijen naar ons kijken.

Kiki Faber – het nichtje van Floor – heeft één grote droom: carrière maken als zangeres. Tot die tijd werkt ze als serveerster. Relaties vindt ze ingewikkeld: gaan liefde en lust wel samen? Binnenkort kun je Kiki niet meer volgen via Flaironline. Wil je elke donderdag een nieuwe aflevering van Kiki in je mailbox ontvangen? Klik dan hier. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.