Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Kiki > Kiki #62: ‘We dansen en lachen, ze duwt haar lichaam tegen het mijne’

Kiki #62: ‘We dansen en lachen, ze duwt haar lichaam tegen het mijne’

Kiki #62: ‘We dansen en lachen, ze duwt haar lichaam tegen het mijne’

Kiki Faber (26) – inderdaad het nichtje van de welbekende Floor Faber – is pas verhuisd naar de grote stad Amsterdam, waar ze met haar grote mond, impulsiviteit en chaotische gedrag genoeg dingen meemaakt. Op viva.nl/kiki deelt ze elke week haar belevenissen.

Lees ook: Kiki #61: ‘We zoenen op elke brug die we tegenkomen’

Vrijdag

Bloedchagrijnig fiets ik naar huis. Alles wat ik doe legt mijn baas onder een vergrootglas: hoe laat ik aankom, hoe lang ik lunch, of ik veel op mijn telefoon zit. De hele week loop ik al op mijn tenen, en toch ging het vandaag mis. Kwam er een klant langs voor Michael terwijl die in een bespreking honderd kilometer verderop zat.  Dus ik tig keer sorry zeggen, koffie aanbieden, lief lachen. De man liet het niet op zich zitten en stuurde Michael een giftig mailtje. Gevolg: binnenkort heb ik een functioneringsgesprek.
Ik zet mijn fiets in het rek en open de voordeur. Een doordringende brandlucht komt me tegemoet. Brand? Maar als ik de rap op loop, hoor ik vrolijke muziek. Op het balkon staat Kees met twee vrienden achter een walmende barbecue, biertje in de hand. ‘We waren in het park aan het voetballen en toen dachten we; laten we eens gaan barbecueën. Er komen zo nog wat mensen. ‘

Ik krijg een grote GT in mijn handen gedrukt en nog een drankje verder is het functioneringsgesprek volkomen uit mijn hoofd verdwenen. Al snel staat de keuken en het balkon propvol. Sommigen hebben hun vriendin of iemand anders meegenomen, en iedereen heeft drank en eten bij zich. De muziek gaat nog een tandje harder en we zetten de tafel opzij zodat er ruimte is om te dansen. Ik klets met allerlei mensen, zoen met Kees, eet een hamburger en heel veel kleverige marshmallows en drink te veel. Wat een te gek feest! Wanneer ik sta te dansen valt me plotseling op dat Rosa naar me kijkt. Ik voel haar blik van mijn gezicht naar mijn borsten en kont glijden en kan haar gedachten horen. Geil. Ik sluit mijn ogen, wrijf het haar uit mijn gezicht, beweeg mijn heupen op het ritme. Als ik mijn ogen weer opendoe, staat Rosa voor me met een brede glimlach. We dansen en lachen, ze duwt haar lichaam tegen het mijne. Ze is kleiner dan ik. Vreemde ervaring. Haar borsten voelen lang niet zo zacht zoals de mijne. Is dat haar beha of zijn ze echt zo stevig? Ik leg mijn hand erop en knijp er zachtjes in. ‘Lekker?’ vraagt ze.

Op dat moment word ik van achteren bij mijn heupen vastgepakt. ‘Is het gezellig, meisjes?’ vraagt Kees. Hij zoent me in mijn nek, draait me dan om en we tongen tot er iemand roept: ‘Get a room!’ Als ik opkijk, zie ik dat Rosa is verdwenen.

Zondag

Met mijn hoofd lig ik op Kees schouder en hij streelt mijn haar.  Net hebben we seks gehad en ik voel me zo tevreden als een poes die slaapt in de zon. ‘Het deed je best wat toen je stond te dansen met Rosa,’ zegt hij.

‘Het was gewoon een dansje, hoor.’

‘Zo zag het er niet uit. Ik kreeg het idee dat je het opwindend vond. Je zat aan haar tiet!’

‘Hou er nou eens over op.’

Hij zucht overdreven diep. ’Ik weet niet of ik dat kan. Het was zó geil.’