Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Kiki > Kiki #61: ‘We zoenen op elke brug die we tegenkomen’

Kiki #61: ‘We zoenen op elke brug die we tegenkomen’

Kiki #61: ‘We zoenen op elke brug die we tegenkomen’

Kiki Faber (26) – inderdaad het nichtje van de welbekende Floor Faber – is pas verhuisd naar de grote stad Amsterdam, waar ze met haar grote mond, impulsiviteit en chaotische gedrag genoeg dingen meemaakt. Op viva.nl/kiki deelt ze elke week haar belevenissen.

Lees ook: Kiki #60: ‘Haar tong glipte naar binnen, zocht de mijne, daagde me uit’

Zondag

Op een festival spelen is spannend omdat je het publiek voor je moet zien te winnen. Vinden ze het niks dan lopen ze naar een ander podium, gaan ze bier halen of in de rij voor de Dixies staan. Of misschien zelfs wel naar huis, want het waait koud op deze open plek in het bos. Als de organisator aangeeft dat de band het podium op mag, geven we elkaar een boks. Daar sta ik dan, voor honderd of tweehonderd man? Nu niet op die afwachtende koppies letten, maar op de song want die eerste uithaal moet er loepzuiver uitkomen. Het gaat goed. Na het tweede liedje zie ik Kees staan met een biertje in zijn hand en een oranje hoedje op. Het publiek zingt mee, joelt, danst. Als de saxofonist zijn solo heeft gespeeld, zijn ze zelfs zo enthousiast dat we even moeten wachten voordat we verder kunnen. Nog geen kwartier later stap ik high van de adrenaline het podium af. Met een handdoek veeg ik het zweet van mijn gezicht, ik klok een flesje bier weg, en dan staat Kees voor me. Hij tilt me op en zegt: ‘Het was waanzinnig, echt waar! Ik ben zo trots dat jij mijn meisje bent!’ We geven elkaar een lange intieme bierzoen waardoor mijn hart nog harder racet in mijn borstkas. Ineens ben ik bloedgeil. ‘Laten we hier weggaan,’ zeg ik terwijl ik mijn hand op zijn gulp leg. Hij knikt, likt zijn lippen. Ik trek mijn trenchcoat met tijgerprint aan en even later lopen we hand in hand door het bos, zo heet dat de lucht tussen ons lijkt vibreren. We zoenen op elke brug die we tegenkomen, tegen een dikke eik, en lopen dan een stil paadje in. ‘Daar staat een bankje!’ zegt hij verheugd. Daarop gaan we zitten, ik met een been over hem heen. Ik drapeer de jas zo’n beetje over ons heen en leidt zijn hand onder mijn jurkje en langs mijn slip. Ik ben zo opgewonden dat ik zo ongeveer al een orgasme krijg als hij tegen mijn klit tikt. Daarna knoop ik zijn broek los, pak zijn pik en snel en kundig trek ik hem af. ‘Poehee,’ zucht hij, en daardoor krijgen we ontzettend de slappe lach.

Dinsdag

Als de keuze is: mokersaaie notulen uittikken of bekijken wat mijn nichtje op Insta heeft gezet dan is die snel gemaakt. Het zijn rare foto’s: strand bij eb en bij vloed, badhuisjes, idioot veel oude gebouwen, nauwelijks selfies. Geen één foto van Silas. Dat kan natuurlijk ook niet want hij is getrouwd en zijn vrouw mag niet weten dat hij met Floor op vakantie is. Vlak voordat ze vertrok, vroeg ik wat ze er eigenlijk van vond dat hij tegen iedereen liegt. Ze reageerde er nogal koel op, zei dat ik het niet begreep. ‘Het heeft gewoon tijd nodig, binnenkort vertelt hij haar echt over ons.’ En dan maar hopen dat Floor ondertussen niet in elkaar is geklapt van de stress. Plotseling hoor ik een stem achter me: Michael. ‘En Kiki, schiet het een beetje op met die notulen?’