Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Kiki > Kiki #53: ‘Een gronderige kus die me week van geilheid maakt’

Kiki #53: ‘Een gronderige kus die me week van geilheid maakt’

Kiki #53: ‘Een gronderige kus die me week van geilheid maakt’

Kiki Faber (26) – inderdaad het nichtje van de welbekende Floor Faber – is pas verhuisd naar de grote stad Amsterdam, waar ze met haar grote mond, impulsiviteit en chaotische gedrag genoeg dingen meemaakt. Op viva.nl/kiki deelt ze elke week haar belevenissen.

Lees ook: Kiki #52: ‘Ik weet zeker dat hij inmiddels wakker is want hij heeft een keiharde pik’

Zaterdag

Op de markt hebben Kees en ik planten uitgezocht voor op het balkon. Ik wil bloemen en dan het liefst blauwe, hij ziet meer in een mini-oerwoud. Aangezien hij de groene vingers heeft, wint hij en met trays vol tere plantjes gaan we weer naar huis. Op het balkon vullen we plantenbakken met aarde, en ook petflessen waarvan hij plantenhangers heeft gemaakt. Ik kan niet wachten tot het zomer is en ik in de hangmat tussen het groen zit. ’Er zit modder op je wang,’ zegt hij en hij veegt het weg met zijn hand, die pikzwart van de aarde is.

‘Je maakt het alleen maar erger!’ Ik gooi een handje aarde naar hem toe. Dat laat hij niet op zich zitten en hij pakt de gieter. Nee. Nee! Dit gaat hij toch niet echt doen? Het volgende moment voel ik een ijskoude straal in mijn nek. ‘Krankzinnige gek!’ gil ik. Ik  sta op en smeer zijn gezicht vol aarde. Daarop pakt hij mijn polsen en hij begint me te zoenen, een gronderige kus die me week van geilheid maakt. Na een poosje zeg ik hees: ‘Laten we gaan douchen.’ In de gang kleden we elkaar uit en vervolgens stappen we onder de warme straal.

‘Wat ben jij een vies meisje,’ zegt hij terwijl hij mijn borsten met douchegel insmeert. Onmiddellijk worden mijn tepels keihard. Ik giechel en knabbel een beetje aan zijn oorlel tot hij zijn hand tussen mijn benen stopt en met zijn vingers rondjes draait rond mijn klit. Het is zo lekker dat ik mijn ogen sluit. Net als ik denk: ‘jaaaa’, wordt er hard op de badkamerdeur gebonsd.
‘Wat is dit voor puinhoop? Hallo?! Hallo!? Kun je er even uit komen?’

Kees en ik kijken elkaar aan. ‘Anna,’ fluister ik. Hij draait de kraan uit en geeft me een handdoek aan. We drogen ons af, slaan de handdoek om ons heen en komen uit de badkamer. Anna staart ons met haar armen over elkaar aan. ‘Merkwaardig,’ zegt ze terwijl ze ons van top tot teen opneemt. ‘Ik kwam even langs om te zeggen dat ik officieel bij mijn vriend ga wonen. Komende dagen halen we de boel bij mij leeg en eind deze maand zal er dus een nieuw iemand in mijn appartement komen. Als de eigenaar tenminste iemand kan vinden die in deze troep wil wonen.’ Ze draait zich om en verdwijnt naar haar kamer. Een nieuwe huurder! Dat betekent dat Kees en ik het rijk niet meer voor ons alleen hebben. ‘Zullen we vragen of we haar kamer erbij kunnen huren?’ vraag ik.

‘We kunnen het proberen, maar dat gaat minstens 600 euro in de maand kosten.’ Dat is te veel, en dat weet hij ook. Ineens heb ik het heel erg koud, en klappertandend kleed ik me aan.

Maandag

Ik heb Floor apps gestuurd met duizend sorry’s  en een heel grappig kattenfilmpje maar ze reageert nergens op. Ze blijft toch niet voor eeuwig boos vanwege die mislukte auditie?