Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Kiki > Kiki #151: ‘Als het in bed zo blijft, denk ik niet dat het tussen ons gaat werken’

Kiki #151: ‘Als het in bed zo blijft, denk ik niet dat het tussen ons gaat werken’

Kiki #151: ‘Als het in bed zo blijft, denk ik niet dat het tussen ons gaat werken’

Kiki Faber (27) – inderdaad het nichtje van de welbekende Floor Faber – woont in Amsterdam, waar ze met haar grote mond, impulsiviteit en chaotische gedrag genoeg dingen meemaakt. Op viva.nl/kiki deelt ze elke week haar belevenissen.

Lees ook:
Kiki #150: ‘Ik was een filmpje aan het kijken en het was net of het over ons ging’

Dinsdag

Ik had me er heel wat van voorgesteld als Alexandro en ik elkaar weer in het echt zouden zien. Hij zou met een grote bos rode rozen mijn trap oprennen, me in mijn armen nemen, zoenen tot ik een beschamend natte slip had, daarna op bed werpen voor een eerste en dwingende sekspartij, waarna we nog eens teder en liefdevol vreeën. 

Zo ging het dus niet.  Afgelopen zaterdag kwam hij langs met een boor omdat ik had gezegd dat een plank in de keuken bijna van de muur viel. Na een kort kusje ging hij daarmee meteen aan de slag. Blijkbaar was het een ingewikkeld project, want hij vloekte er flink bij. Toen het ding weer richt hing, wilde hij een colaatje en lang kletsen. Over corona (George is gelukkig weer uit het ziekenhuis), over The Queens Gambit en dat hij nooit vega zal worden omdat hij zo van kip houdt. Ik dacht steeds: gaat er tussen ons nog wat gebeuren? Ik ging dicht bij hem zitten, legde mijn hand op zijn been, gaf hem af en toe een kus, maar hij reageerde er nauwelijks op. Op een gegeven moment was ik zo geërgerd dat ik zei: ‘Gaan we nog seksen?’ 

‘Natuurlijk schatje,’ antwoordde hij. ‘maar we hebben toch alle tijd?’ Toen we eindelijk in bed lagen, was het zo voorbij. Geen orgasme voor mij. Nu hoef ik dat ook niet elke keer, maar Alexandro lijkt er sowieso niet mee bezig te zijn. Om het even plat te zeggen: het was eigenlijk een kwestie van erop en eraf. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik daarmee aan moet. Ik vind hem superleuk, voel zelfs vlinders, maar als het in bed zo blijft, denk ik niet dat het tussen ons gaat werken. Wat te doen?

Zaterdag

Een dagje naar Floor voelt gewoon als vakantie. Zo fijn om even ergens anders te zijn dan in mijn eigen huis of op mijn werk.  We maken een lange wandeling door een vochtig bos, en daarna gaan we in haar stacaravan warme chocomelk drinken. ‘Ik heb een bod gedaan op een huis,’ zegt ze. Ze pakt haar telefoon en laat ze me foto’s zien van een woonkamer met een versleten diarree-kleurige bank, een slaapkamertje vol dozen en één met een kaal tweepersoonsbed. Ik weet er gewoon niets positiefs over te zeggen. Blijkbaar kan ze gedachten lezen want ze zegt: ‘Er speelt een erfeniskwestie waardoor de man die er nu woont het gedwongen moet verkopen. Daarom heeft hij het nogal verwaarloosd, maar het heeft echt mogelijkheden hoor, en het ligt in een leuke buurt. Maar ik had precies hetzelfde als jij; toen ik er rondliep was het of er iets zwaars op mijn schouders drukte. Toen ik dat aan een collega vertelde bood ze aan om de negatieve energie weg te nemen. Ze is een soort heks.’

‘Geloof jij daar dan in?’ vraag ik verbaasd.  

Ze haalt haar schouders op. ‘Ik weet het niet, maar ik hoop wel dat het werkt.’

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief