Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Column > Kiki Faber #5: ‘Wat is het leven toch ingewikkeld als je een luxepoppetje bent’

Kiki Faber #5: ‘Wat is het leven toch ingewikkeld als je een luxepoppetje bent’

Kiki Faber #5: ‘Wat is het leven toch ingewikkeld als je een luxepoppetje bent’

Kiki Faber – het nichtje van Floor – heeft één grote droom: carrière maken als zangeres. Tot die tijd werkt ze als serveerster. Relaties vindt ze ingewikkeld: gaan liefde en lust wel samen?    

Dinsdag  

‘En hoe was de seks?’ vraagt Roos. Het is een uur of vijf en we liggen in het park met een fles wijn. Ik ben er een beetje draaierig van omdat ik vandaag te weinig heb gegeten.

‘Geil,’ antwoord ik, hoewel dat woord niet echt van toepassing was. Eerder ongemakkelijk en lief. Midas was vooral met mij bezig en vroeg steeds of wat hij deed oké was. Was het lekker als hij daar streelde? Moest hij wat harder duwen of juist niet? Daar werd ik behoorlijk nerveus van: een killer voor een spetterend orgasme. Blijkbaar gold dat ook voor hem want hij kwam ook niet klaar. Uiteindelijk zijn we hand in hand in slaap gevallen. Volgende keer is het vast wel heel geil, tenminste dat hoop ik.

‘Ik wil ook weer eens goede seks,’ zegt ze. ‘Het is zo saai met Dylan. Hij draait een poosje aan mijn tepels of het een autoradio is waarop hij de juiste zender zoekt, en klimt dan op me. Na een minuut of twee is het alweer voorbij en dan pakt hij zijn telefoon.’

‘Je moet weg bij die vent.’

‘Maar waar moet ik dan wonen? Van wat ik bij de klantenservice verdien kan ik niets huren, of het moet iets zijn waarbij ik de keuken en badkamer deel. Ik word acuut misselijk bij de gedachte de haren van een vreemde uit het doucheputje moet vissen.’

Daar lach ik hard om, misschien ook door de wijn. Wat is het leven toch ingewikkeld als je een luxepoppetje bent. ‘Zullen we ergens wat gaan eten,’ stelt ze voor. ‘Dylan is thuis en ik heb geen zin in hem.’ Ze trekt me overeind, en vouwt voorzichtig de hamamdoek op waarop we zaten en stopt die in haar linnentas. Die heeft ze gestreken, ik zweer het je.

Lees ook
Kiki Faber #4: ‘Even lijkt de lucht tussen ons te vibreren van de spanning’

Donderdag    

Midas’ woonboot ligt aan een kade op een verwaarloosd stuk industrieterrein, een enorm stuk fietsen van de stad. Wel veertig minuten doe ik erover en ik hoop maar dat mijn make- up en deo het hebben gehouden.

Ik loop over een wankele loopplank en klop op de deur. Misschien hoort Midas me niet, hij draait heel harde soul. Ik ken het nummer niet, lekkere groove wel. Dan zwaait hij de deur open. ‘Welkom in Das Boot.’ Hij helpt me een steil trappetje af. Het plafond is laag, er hangt een muffe geur van weed, caviahok en vocht en het is behoorlijk rommelig.

Nergens kun je naar buiten kijken omdat de kleine ramen hoog zitten. ‘Ik zal je de grand tour geven,’ zegt hij. ‘Dit is dus de woonkamer, en die bank heb ik zelf gemaakt.’ Hij is van rood fluweel en er liggen enorm veel kussens op. Hij duwt een deur open. ‘Dan is hier de badkamer.’ Ik werp een blik naar binnen: het is zo krap dat als je plast je meteen je handen kunt wassen in de douche.

‘En dit is dan de slaapkamer. Dat bed heb ik ook zelf gemaakt.’ Over de breedte van de boot heeft hij een soort podium getimmerd waarop een groot matras ligt. ‘Tof zeg!’ Ik zet twee grote stappen en duik erop.
‘Kijk uit voor Bugs Bunny!’ roept hij paniekerig.

Kiki Faber las je eerder bij VIVA. Lees vanaf nu elke week hier op Flaironline.nl de nieuwe Kiki’s. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.