Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Floor Faber > Floor Faber #25: ‘Geen seks gehad, maar de hele avond was geladen met erotische spanning’

Floor Faber #25: ‘Geen seks gehad, maar de hele avond was geladen met erotische spanning’

Floor Faber #25: ‘Geen seks gehad, maar de hele avond was geladen met erotische spanning’

Geen seks gehad met Kevin, we hebben niet eens gezoend. Maar de hele avond was geladen met erotische spanning. Zijn blik bleef steeds net iets te lang op mijn borsten en billen rusten, en op een gegeven moment merkte ik dat ik me afvroeg hoe hij er naakt zou uitzien. Daar raakte ik zo van in de war dat ik even kwijt raakte waar we het over hadden.

Woensdag

Zo tegen elf uur ging hij naar huis en in de gang gaven we elkaar een onhandige hug. Toen ik merkte dat hij me wilde kussen, draaide ik snel mijn hoofd weg. Alsof ik een maagdelijke puber was die op een schoolfeest met een jongen had staan flirten, maar eenmaal in het fietsenhok terugkrabbelde. Alleen heb ik uitstekende redenen: hij is te jong, woont bij zijn moeder, is een collega en ik heb al een soort van relatie.

Zaterdag

De winkels zijn weer open! Ik ben meteen de stad ingegaan. Niet dat ik iets nodig heb, maar ik vind het zo heerlijk om het geroezemoes van andere mensen te horen, door kledingrekken te bladeren, en te mijmeren over de kleur van een mok. Toch fiets ik met naar huis met een tas vol spulletjes: een jurkje dat in de aanbieding was, een zakje bijzondere thee, en een waanzinnige chocotaart – voor morgen als Martijn komt eten.

Wanneer ik in de buurt van Walt ben, denk ik ineens: laat ik even langsgaan. Waarom niet? Het is dan wel zijn Evie-weekend, maar hij zal toch vaker bezoek krijgen als zij er is en ik ga mezelf echt niet aankondigen met: ik ben de vrouw bij wie je vader elke donderdag in bed ligt. Bovendien heb ik die veel te grote overheerlijke taart bij me.

Ik zet mijn fiets op slot voor zijn huis en bel aan. Het duurt even voordat Walt opendoet. Geen lieve hallo-zoen maar een ietwat verwilderde blik en de ongezellige vraag. ‘Wat doe jij hier?’

Ik houd de tas met de banketbakkersdoos omhoog. ‘Ik heb taart, en dacht: misschien willen Evie en jij ook een stukje?’

‘Nee, dat komt helemaal niet uit, we wilden net weggaan. En waarom kom je zomaar langs? Kun je niet eerst even appen?’

‘Ik dacht dat je het leuk zou vinden om me te zien,’ zeg ik geïrriteerd.

Hij haalt zijn hand door zijn haar. ‘Dat vind ik ook, maar nou ja, we moeten straks weg, en…’

Een vrouwenstem zegt: ‘Wie is dat?’ en dan staat zijn ex naast hem in de deuropening – met om haar natte haar een handdoek. Ik snak naar adem alsof ik een vis ben die uit de kom is gesprongen.

‘Een collectant voor de hersenstichting,’ zegt hij.

‘Heb je haar geld gegeven? Anders haal ik even mijn portemonnee.’

‘Doe maar.’

Lees ook:
Floor Faber #24: ‘Ik betrap me erop dat ik denk: wat kon die jongen lekker zoenen’

Wanneer ze is weggelopen, zegt hij snel: ‘Het lijkt me beter als je gaat. Ik bel je.’ En hij wil de deur voor mijn neus dichtslaan. Snel zeg ik nog: ‘Laat maar.’  En dan loop ik als verdoofd naar mijn fiets. Mijn handen trillen zo erg dat het een poos duurt voordat ik het slot openkrijg.

Floor Faber – het nichtje van Kiki – heeft het perfect voor elkaar: leuke vrienden, huisje met tuin, hond Fred en werk als chef bij een groot online platform. Alleen met de liefde wil het niet zo lukken. Zijn alle leuke mannen op? In Flair schrijft ze elke week over haar leven. Alle columns van Floor Faber lees je nu op flair.nl. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief