Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Column > Floor Faber #5: ‘Hij kan lekker dansen en is heel goed in bed, verdedig ik mijzelf’

Floor Faber #5: ‘Hij kan lekker dansen en is heel goed in bed, verdedig ik mijzelf’

Floor Faber #5: ‘Hij kan lekker dansen en is heel goed in bed, verdedig ik mijzelf’

Floor Faber – het nichtje van Kiki – heeft het perfect voor elkaar: leuke vrienden, huisje met tuin, hond Fred en werk als chef bij een groot online platform. Alleen met de liefde wil het niet zo lukken. Zijn alle leuke mannen op? In Flair schrijft ze elke week over haar leven. 

Dinsdag

Na een lange dag kantoor laat ik eerst Fred uit en daarna zet ik een piepmaaltijd in de magnetron. Wanneer ik met het bord aan tafel zit, facetimet Martijn me.  ‘Eet smakelijk! Ik zit ook net te eten. ’ Hij richt de camera op zijn bord waarop iets bruins met rijst ligt.

Ik zet mijn mobiel in een standaard waardoor het net is alsof we tegenover elkaar aan tafel zitten. ‘Hoe vond je mijn feest?’ vraag ik.

‘Je gaf dat feest toch om leuke singles te ontmoeten? Je hebt nauwelijks gepraat met Wicher. Je stond alleen maar te kletsen met die man met dat baardje.’

Ai, mijn collega Hannah vroeg vanochtend ook al waarom ik haar neef had genegeerd die ze speciaal voor mij had meegenomen. ‘Die man is Walt,’ zeg ik.

Martijn barst in lachen uit. ‘Die vent die nog geen half jaar is gescheiden en een dochter heeft?’

‘Ja Evie van zes.’

‘En die twee keer per week met zijn ex eet? Hahahahaha!’

Ik weet wel waarom hij lacht; ik had gezworen nooit iets met zo’n soort man te beginnen. ‘Hij kan lekker dansen,’ verdedig ik me ik, ’en hij is heel goed in bed.’

‘Het is jouw leven, meid.’ Maar ik zie dat hem afkeurend met zijn hoofd schudden.

Lees ook
Floor Faber #4: ‘Staat ze op mijn singlesfeest keihard vreemd te gaan?’

Vrijdag

Met mijn mobiel met google maps in mijn hand fiets ik door een woonwijk met kronkelige wegen, grote gezinsauto’s en speeltuintjes met wipkippen. Ik rijd twee keer verkeerd en dan is er ook nog iets geks met de nummering waardoor ik bijna twintig minuten te laat bij Walt aanbel. ‘Ik was al bang dat je niet meer zou komen,’ zegt hij.

‘Natuurlijk wel.’

Zodra we in de woonkamer staan, vliegen we in elkaars armen, zijn baard kriebelt tegen mijn wangen, zijn tong cirkelt in mijn mond. Langs mijn dij glijdt zijn hand steeds hoge en hoger tot hij hem vol om mijn kruis legt. Als zijn vingers plagend tegen mijn klit aantikken, komt er een vreemd kreunend geluid uit mijn keel. ‘Eh ja dus,’ zeg ik.

Zijn bruine ogen kijken me plagerig aan. ‘Wil je nu eten of zal ik de oven uitzetten?’

‘Doe maar uit.’

Terwijl ik achter hem aan loop, zie ik voor me hoe hij me op me op keukentafel zet, mijn slip uittrekt en me dan… Maar er staat een ingewikkeld bouwproject van wc-rolletjes op de tafel.

‘Heeft Evie gemaakt,’ zegt hij, ‘Het is een huis en die bruine kurken zijn de bewoners.’ Het zijn er drie, en op twee van de poppetjes zijn gele wollen draden geplakt als haar, de derde heeft een krasserig baardje.

‘Dat stel ik voor.’ Wie de ander twee zijn, kan ik wel raden.

Hij drukt op de oven wat knoppen in, pakt mijn hand en neemt me mee naarboven. Als ik langs de kamer van Evie loop, zie ik in een flits een hoogslaper, een roze prinsessenjurk een little pony-poster.

Walt duwt zijn slaapkamerdeur open. Op het nachtkasje staat een vakantiefoto van hem met zijn dochter: lachend, hij in een short en zij in een bikinietje met een roze duikbrillen op hun voorhoofd. Misschien is Evie wel in dit grote bed verwerkt? Die gedachte vind ik totaal niet opwindend.

Floor Faber las je eerder bij VIVA. Lees vanaf nu elke week hier op Flaironline.nl de nieuwe Floor’s. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.