Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Column > Floor Faber #35: ‘Hij heeft een vriendin, denk ik even, maar daarna geef ik me over aan geilheid’

Floor Faber #35: ‘Hij heeft een vriendin, denk ik even, maar daarna geef ik me over aan geilheid’

Floor Faber #35: ‘Hij heeft een vriendin, denk ik even, maar daarna geef ik me over aan geilheid’

‘Drankje doen na het werk?’ appt Kevin. ik heb geen zin dat mijn collega’s weten dat ik hem date, en dus stel ik voor of hij om vijf uur naar de parkeerplaats komt. Zodra ik uit de lift kom, zie ik hem bij mijn auto staan. Wat te doen? Een kus, een boks of een lauwe hallo? Lang erover nadenken hoef ik niet, want hij geeft me al een hug. Een vleugje parfum; nogal zoetig. We stappen in de auto. ‘Waar zullen we eens heengaan?’ vraag ik. ‘Het strand?’

Vrijdag

Het strand vindt hij veel te ver weg en daarom wordt het een grand café in de stad. We gaan naast elkaar op het terras zitten, bestellen witte wijn en bitterballen en proberen zo hilarisch mogelijk verslag te doen van een behoorlijk saaie kantoordag. Hij maakt me zo aan het lachen dat de tranen over mijn wangen lopen.

En dan voel ik ineens zijn lippen op de mijne, zijn tong die plagend de mijne onderzoekt. Hij heeft een vriendin, denk ik ongeveer twee secondes lang en daarna geef ik me over aan geilheid. Wat smaakt hij goed, wat ruikt hij lekker, wat weet zijn tong waanzinnig spannende dingen te doen! ‘Hallo! Hallo! Ik denk dat jullie de rekening willen?’ Een pinnige serveerster kijkt ons aan. ‘Laten we maar gaan,’ zegt Kevin.

Een kwartier later zijn we bij mij thuis, naar hem gaan is geen optie omdat hij bij zijn moeder woont. Zodra we door de voordeur zijn, zoenen we of ons leven ervan afhangt. Mijn hond Fred begrijpt er niks en kijkt van een afstandje toe. Ik duw mijn heupen tegen die van Kevin en voel zijn stijve. Hij stopt zijn hand onder mijn bloesje en pakt mijn borst vast, masseert die tot mijn tepels hard zijn. Ik wil zijn naakte huid voelen en begin aan zijn T-shirt te trekken. Lachend doet hij hem uit en nu zie ik hem voor het eerst naakt. Man, wat ziet hij er goed uit: sterke brede schouders, smalle heupen en een wasbordbuik.

Ineens geneer ik me voor mijn eigen lichaam dat lang niet zo strak is en al minstens tien jaar langer meegaat. Wat als hij de cellulitis op mijn benen ziet?  Mijn deegachtige buik? Maar het lijkt hem niet uit te maken. Hij knoopt mijn bloes los, frunnikt zo lang aan mijn beha dat ik hem zelf maar losmaak. Met ontblote bovenlichamen kijken we naar elkaar en het valt me op dat zijn pupillen bijna zwart zijn van begeerte. ‘Wil je dit echt?’ Hij is nog woke ook! De ideale man.

‘Laten we naar boven gaan.’ Ik pak zijn hand vast en leidt hem naar mijn slaapkamer. Daar gaan we naast elkaar op bed liggen. Hij is wat blue en voorzichtig, en dat vertedert me. Wanneer hij in me is, kijkt hij me steeds aan waardoor het nog veel intiemer voelt. Nadat hij is klaargekomen, vraagt hij of ik ook kwam. ‘Nee,’ zeg ik, ‘dat lukt me eigenlijk nooit door neuken.’

Dan begint hij mijn klit te strelen, en ik stond al zo onder hoogspanning dat ik binnen no time een orgasme heb. Daarna voel ik me zo lekker dat het lijkt of er een poes in mijn buik spint. Tot ik bedenk dat hij een vriendin heeft. En hoe ga ik dit aan mijn therapeut vertellen?

Floor Faber heeft het perfect voor elkaar: leuke vrienden, huisje met tuin, hond Fred en werk als chef bij een groot online platform. Alleen met de liefde wil het niet zo lukken. Zijn alle leuke mannen op? In Flair schrijft ze elke week over haar leven. Alle columns van Floor Faber lees je nu op flair.nl.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief