Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Column > Floor Faber #3: ‘Was ik een man, dan moest ik nu een fikse erectie verbergen’

Floor Faber #3: ‘Was ik een man, dan moest ik nu een fikse erectie verbergen’

Floor Faber #3: ‘Was ik een man, dan moest ik nu een fikse erectie verbergen’

Floor Faber – het nichtje van Kiki – heeft het perfect voor elkaar: leuke vrienden, huisje met tuin, hond Fred en werk als chef bij een groot online platform. Alleen met de liefde wil het niet zo lukken. Zijn alle leuke mannen op? In Flair schrijft ze elke week over haar leven. 

Maandag

Tijdens de saaie ochtendvergadering dwalen mijn gedachten af naar Walt. Gisteravond kwam hij rond een uur of tien langs. Toen ik een biertje voor hem uit de koelkast haalde, pakte hij vanachteren mijn borsten vast en zoende me in mijn nek. Hij zei met zachte stem: ‘Weet je dat ik hier al de hele dag aan denk?’ Ik leunde tegen zijn sterke lichaam aan, voelde zijn erectie door zijn broek tegen mijn bil duwen. Ik draaide me om, en kuste hem terwijl ik met een hand door zijn donkere haar kroelde.

Het was zo’n zoen vol urgentie, dat je weet: we moeten tussen nu en heel snel in bed belanden. Ik pakte zijn hand en we liepen naar de trap. Op elke tree wilde hij een ander stuk blote huid kussen, waardoor ik al uitgekleed was toen we in mijn slaapkamer belandden. Nog nooit heb ik iemand zo snel zijn kleding zien uittrekken.

Hij dook naast me op bed en zei: ‘Ik ga je zo gek maken dat je me smeekt om je klaar te laten komen.’ Jemig, die Walt heeft blijkbaar alle afleveringen van Fifty shades of grey gezien, schoot door me heen, en daarna kwam er niets zinnigs meer in me op, ik voelde alleen zijn tong die het ene na het ene na het andere hypergevoelige plekje verkende. Het was….

‘Floor, heb jij nog nieuwe ideeën?’ vraagt Jan-Willem. ‘Blijf  je een beetje bij de les? We praten over die nieuwe rubriek over geld.’ Ai. Was ik een man, dan moest ik nu een fikse erectie verbergen. Paniekerig blader ik door mijn blocnote.

Donderdag

Zo’n man of vijftien heb ik voor mijn feest uitgenodigd, en die nemen allemaal een bevriende single en wat te eten of te drinken mee. Al die hapjes en drankjes gaan niet op de keukentafel of in mijn koelkast passen dus daar moet ik een oplossing voor zien te vinden. De flessen wijn zijn geen probleem, die zet ik gewoon in een wasmand met ijs, maar wat doe ik met het bier? En hoe kom ik aan een extra tafel?

Ik ben op internet aan het kijken of ik iets kan huren, wanneer Walt appt. Hij lost mijn probleem meteen op. ‘In mijn schuur staat een extra koelkast die ik wel even bij jou kan neerzetten. En ik heb ook nog een flinke campingtafel.’ ‘Fijn dank je!’ Daarna wisselen we nog wat berichtjes uit, tot hij de onvermijdelijke vraag stelt: ‘Doe je nog wat vanavond?’

Lees ook
Floor Faber #2: ‘Waarschijnlijk leidt dit niet tot een relatie, maar wel goede seks’

Ik weet precies wat er dan gaat gebeuren, en aan de ene kant wil ik heel graag, (mijn lichaam loopt al warm bij het idee), aan de andere kant merk ik dat ik veel te veel aan hem denk. Walt is geen relatiemateriaal: hij heeft een ex die hij minstens twee keer per week ziet en twee kinderen onder de tien. Dat wordt niks. En ik wil wel iemand met wie ik niet alleen goede seks heb, maar met wie ik ook kan overleggen over een nieuwe stofzuiger en die met me meegaat naar mijn vader en Fien. ‘Ik denk dat ik maar eens vroeg naar bed ga.’ Zodra ik op send heb gedrukt, heb ik al spijt.

Floor Faber las je eerder bij VIVA. Lees vanaf nu elke week hier op Flaironline.nl de nieuwe Floor’s. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.