Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Column > Floor Faber #2: ‘Waarschijnlijk leidt dit niet tot een relatie, maar wel goede seks…’

Floor Faber #2: ‘Waarschijnlijk leidt dit niet tot een relatie, maar wel goede seks…’

Floor Faber #2: ‘Waarschijnlijk leidt dit niet tot een relatie, maar wel goede seks…’

Floor Faber – het nichtje van Kiki – heeft het perfect voor elkaar: leuke vrienden, huisje met tuin, hond Fred en werk als chef bij een groot online platform. Alleen met de liefde wil het niet zo lukken. Zijn alle leuke mannen op? In Flair schrijft ze elke week over haar leven. 

Zondag

Zodra ik wakker ben, check ik mijn telefoon. Geen bericht van Anouk. Heeft ze giga ruzie met Willem en is hij ook kwaad op mij omdat ik haar excuus-Truus was? Is alles oké met de baby? Ik app een vraagteken, trek een kimono aan en loop naar beneden. Fred begint te kwispelen of het de beste dag ooit is. De lieverd, straks gaan we naar het bos. Met een koffie ga ik in de zon in de tuin zitten. De hortensia bloeit, mijn zorgvuldige opgekweekte gras moet ik binnenkort maaien, twee witte vlinders dansen om elkaar heen. Heerlijk zo, maar wat jammer dat ik geen vent heb met wie ik dit moment kan delen. De leukerd van gisteren was natuurlijk gay, zoals al Martijns vrienden, en de leraar Engels die ik van Happen kende heeft me geghost. Misschien toch dat singlesdiner dan maar. Ik wilde het eigenlijk afzeggen omdat Gina me niet met koken wil helpen, maar ik kan natuurlijk ook vragen of iedereen zelf wat meeneemt. Dan maar geen chic diner. Ik ben zo enthousiast dat ik een blocnote pak en dingen opschrijf die ik moet aanschaffen zoals lichtjesslingers, vuurkorf, plastic wasmand om witte wijn in koud te zetten, en vervolgens maak ik een lijst van wie ik nog meer kan vragen. Mijn telefoon bliept dat ik een bericht heb. Anouk. ‘Snel naar huis gegaan toen ik jullie berichten zag. Willem vermoedt niks dus thanx. Huisarts kwam langs, Liv moet veel drinken en slapen. Komt goed.’

‘En hoe was je date?’ Als antwoord stuurt ze me een foto van eens spinnende poes.

Lees ook
Floor Faber: ‘Had ik maar een hond, dat zou een wandeling veel gezelliger maken’

Woensdag

Op het terras van een grand café heb ik met Walt afgesproken. Hij ziet er goed uit; groenbruine ogen, baardje, gebruind, lichtblauw overhemd, maar is geen relatiemateriaal. Nog geen jaar is hij gescheiden, hij heeft twee kinderen en een ex met wie hij twee keer per week eet.  ‘Hoe was je vakantie?’ vraag ik. Hij vertelt dat hij samen met de ex naar Zuid-Frankrijk geweest – zó fijn voor de kinderen.  Toffe glamping waar de ex en hij yurts naast elkaar hadden gehuurd, een zwembad waar de kinderen niet uit waren te slaan, een ruige kanotocht. ‘En met jou en de ex ging het ook goed?’

Hij knikt en neemt een grote slok bier. Oké, daar wil hij dus niet over praten.  Ik klets over mijn badkamerproject en hij vertelt over een mislukte doehetzelfloodgieterklus. ‘Het water spoort recht omhoog!’ Hij trekt er zo’n gek gezicht bij dat ik in lachen uitbarst. Hij is echt leuk, jammer dat hij nog zo aan die andere vrouw vastzit. Maar niet op elk gebied merk ik wanneer hij zijn hand op mijn dij legt. Onmiddellijk verandert onze lacherige stemming in sensuele spanning. Hij buigt zich naar me toe en kust me, zacht, veelbelovend. Onstuimig begint mijn bloed te stromen. Met een scheef lachje zeg ik: ‘Laten we bij mij thee gaan drinken.’ Hij legt een briefje van twintig op tafel en we lopen naar mijn fiets. Even later zit ik bij hem achterop, mijn armen om zijn middel geslagen. Waarschijnlijk leidt dit niet tot een relatie, maar voor goede seks is al heel veel te zeggen.

Floor Faber las je eerder bij VIVA. Lees vanaf nu elke week hier op Flaironline.nl de nieuwe Floor’s. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.