Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zwangerschap Katja Schuurman niet alleen maar over rozen: ‘Het is verschrikkelijk’

Zwangerschap Katja Schuurman niet alleen maar over rozen: ‘Het is verschrikkelijk’

Zwangerschap Katja Schuurman niet alleen maar over rozen: ‘Het is verschrikkelijk’

Voor Katja Schuurman (45) zijn de laatste loodjes van haar zwangerschap aangebroken. Hoewel het momenteel goed gaat met de presentatrice, zijn de afgelopen zeven maanden niet alleen rozengeur en maneschijn geweest. Ze heeft namelijk behoorlijk wat mindere momenten beleefd.

Zwangerschap Katja Schuurman

In de nieuwste aflevering van Effe Relativeren – een online programma van Kaj Gorgels (29) – vertelt Katja zich dapper door haar zwangerschap heen te slaan. “Ik moet zeggen: ik heb ook wel op apegapen gelegen. Ik ben normaal een behoorlijk energiek iemand. Als ik dat even niet ben dan weet ik mezelf er wel overheen te zetten maar dat was nu echt geen optie.”

Moordneigingen en huilbuien

Katja had zo weinig energie dat ze “zo ongeveer” doorligplekken kreeg en door de hormonen heeft ze het mentaal gezien ook soms zwaar. “Het lijkt soms alsof een ander iemand bezit van mij neemt”, aldus Katja. Dat uitte zich in moordneigingen en huilbuien. “Het is verschrikkelijk (…) maar het gaat nu goed.”

De tekst gaat verder onder de video.

Miskraam

Eerder vertelde Katja al dat ze ook de nodige angstgevoelens heeft gehad tijdens haar zwangerschap. Voordat de brunette in verwachting was van haar tienjarige dochter Sammie, heeft ze namelijk een ongeboren kindje verloren. “Ik heb een keer een miskraam gehad, bij drie maanden”, vertelde ze erover . Dat is dan ook de reden dat ze aan het begin van haar huidige zwangerschap nogal angstig was. “De eerste drie maanden, eigenlijk nog wel wat langer, was ik steeds een beetje bang of het wel goed ging. Je voelt de baby nog niet, dus het is allemaal heel onzeker. Gelukkig hebben we hier in het dorp een verloskundige wonen die zo lief is om, als ik weer wat paniek voel, langs te komen zodat ik in ieder geval de hartslag kan horen. Als ik de hartslag hoor ben ik zó emotioneel, dat is zó mooi.”

Lees ook
Mooi: Katja geniet van laatste momenten alleen met (nú nog) enige dochter Sammie (10)

De mannen van Katja

Dochter Sammie kreeg Katja tien jaar geleden samen met haar toenmalige liefde Thijs Römer. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. “Voor ons is dit niet alleen een einde, maar ook een nieuw begin samen”, lieten ze destijds weten. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kijk deze heerlijke chick! ? Nog even en ze is groter dan ik ? Gelukkig ben ik druk bezig met de productie van weer een minimeisje ? #whoruntheworld ??

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn zussie, mijn baby, en ik.. ???

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram