Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zussen van OG3NE hebben bonje met hun vader: ‘Ruimte en rust nodig naar elkaar toe’

Zussen van OG3NE hebben bonje met hun vader: ‘Ruimte en rust nodig naar elkaar toe’

Zussen van OG3NE hebben bonje met hun vader: ‘Ruimte en rust nodig naar elkaar toe’

Het botert momenteel even niet tussen Lisa, Amy en Shelley Vol van OG3NE en hun vader Ricardo Vol. Van kleins af aan werken de zussen samen met hun vader. Maar van een goede samenwerking lijkt op het moment geen sprake. Amy zou zelfs haar vader op Instagram hebben ontvolgd. 

Yvonne Coldeweijer

Lisa, Amy en Shelley bevestigen zaterdag aan Shownieuws dat er inderdaad sprake is van bonje. In eerste instantie kwam het nieuws aan het licht door roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Zij deelde een cryptische post van Ricardo Vol over ‘ondankbaarheid’. Vlak daarna werd het bericht van Ricardo verwijderd. Daarnaast liet Yvonne weten dat Amy haar vader niet meer volgt op Insta. Ook Janine, de vriendin van haar vader, heeft ze volgens Yvonne ontvolgd.

Lees ook
Lieke van Lexmond betreurt ‘onnodige ophef’ rondom Rituals

Niet op één lijn

Shelley besloot Yvonne over de situatie te berichten. Ze schreef het volgende: ‘Hi Yvonne. Hier een berichtje namens ons alle drie. Zoals je al aangaf in je berichten, hebben we al veel moeten doorstaan als gezin. Daarnaast werken wij vanaf jonge leeftijd al heel nauw samen met onze vader, wat als familie natuurlijk niet altijd makkelijk is. Op dit moment zitten onze vader en wij niet op één lijn en hebben we wat ruimte en rust nodig naar elkaar toe. Graag houden wij dit verder privé om hier een goede balans in te vinden. X’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld : BrunoPress