Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zus van ex-K3-lid Karen Damen opgelicht op Vinted

Zus van ex-K3-lid Karen Damen opgelicht op Vinted

Zus van ex-K3-lid Karen Damen opgelicht op Vinted

De zus van voormalig K3’tje Karen Damen (47) is opgelicht op Vinted, de populaire app waarop je tweedehandskleding kunt verkopen. Dat schrijft Karen verontwaardigd op haar Instagrampagina. Ze probeert hiermee de aandacht van de app te trekken: “Wat gaan jullie hieraan doen?”

Slechte bedoelingen

Karen hoopt dat Vinted haar probleem kan oplossen. “Zonet opgelicht. Geld kwijt én jas kwijt. Wat gaan jullie hier aan doen?” schrijft Karen op haar Instagram. Haar volgers laten allerlei tips achter in de comments. Het is duidelijk dat velen iets soortgelijks hebben meegemaakt. Het is nog onduidelijk of de zus van Karen geholpen gaat worden door Vinted.

Tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Karen Damen (@karendamen)

Het gaat om een dure Etro-jas, nieuw al snel tussen de €1000 en €2000. Naar eigen zeggen heeft Karens zus lang onderhandeld over de prijs. Ze ging ermee akkoord de jas te verkopen voor een lagere prijs dan ze eigenlijk in gedachten had. Echter had de koper dus slechte bedoelingen. Enorm balen voor Karen en haar zus!

Lees ook:
Dít is het schrikbarend lage bedrag wat ‘nieuwe’ Julia gaat verdienen bij K3

Oplichting

Als koper kun je op Vinted aangeven of je na ontvangst tevreden bent met het kledingstuk of niet. Als iemand vermoedt dat het om een nep artikel gaat of schade vaststelt, kan diegene weigeren om ervoor te betalen. Helaas wordt deze optie ook veelvuldig gebruikt om op te lichten. Ditzelfde trucje is nu dus uitgehaald bij de zus van Karen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN | Beeld: BrunoPress