Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zou dít de reden zijn voor Drakes dates met J. Lo?

Zou dít de reden zijn voor Drakes dates met J. Lo?

Zou dít de reden zijn voor Drakes dates met J. Lo?

Afgelopen week doken er plots foto’s op van niemand minder dan Drake en Jennifer Lopez, waarop ze het wel héél gezellig hadden. Het stel leek hun relatie te bevestigen met een romantisch filmpje op Instagram, maar nu lijkt de ware reden van hun dates boven tafel te zijn gekomen…

Bevestiging
Nadat Rihanna Drake zelfs ontvolgde op internet leer er geen reden meer te zijn om de liefde van Drake en J.Lo niet te geloven. De ex van Drake leek de relatie onbedoeld te bevestigen, en het internet werd gek. La Lopez zou zelfs een aantal concerten afgezegd te hebben, zodat ze de feestdagen met Drake kon doorbrengen.

Twijfels
De twijfels begonnen echter weer de rondte te doen, toen er een filmpje opdook van de twee lovebirds in Winter Wonderland Prom in Las Vegas. Bronnen beweren dat het geen toeval kan zijn dat juist dít filmpje viral ging en dat notabene hun eigen muziek op de achtergrond speelde. “De relatie is nep, het is gewoon een publiciteitsstunt om hun single bekend te maken. Als Jennifer en Drake echt aan het daten waren, zouden ze het privé houden”, aldus een ingewijde.

Wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat aflopen. Wat denken jullie; is dit ware liefde of allemaal een hoax?

 

Bron: Grazia, Instagram

Lees ook: