Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vriend maakt zich zorgen om Marco Borsato: ‘Hij is een eenzame, gebroken man geworden’

Vriend maakt zich zorgen om Marco Borsato: ‘Hij is een eenzame, gebroken man geworden’

Vriend maakt zich zorgen om Marco Borsato: ‘Hij is een eenzame, gebroken man geworden’

Het gaat niet goed met Marco Borsato (55), dat stelt een goede vriend van de zanger in het blad Privé. Door de beschuldigingen rondom The Voice leeft Marco een teruggetrokken bestaan. Een vriend van hem vertelt over de weerslag die het schandaal op de zanger heeft gehad. 

Eenzaam

De situatie heeft Marco Borsato veranderd in een ander mens, vertelt een goede vriend. “Marco is in korte tijd een heel ander mens geworden. Hij piekert veel. Hij vindt het vreselijk dat niemand meer geïnteresseerd is in zijn artistieke prestaties en dat het alleen maar gaat over zijn escapades.”

Marco’s vriend vertelt ook dat de zanger zich liever niet meer in het openbaar vertoont en dat hij het vervelend vindt om herkend te worden. Volgens hem gaat Marco nauwelijks meer naar buiten en vermijdt hij het liefst al het contact met de buitenwereld. “Marco is een eenzaam en gebroken man geworden.”

Er ingeluisd

Marco is zich er bewust van dat hij van een voetstuk is gevallen, zo vertelt zijn vriend. Ook zegt hij dat Marco het moeilijk vindt om over de situatie te praten. Toch heeft de zanger wel iets losgelaten over de aantijgingen. “Hij heeft mij verteld dat hij er op een nare manier is ingeluisd en dat aan de aangifte pure jaloezie ten grondslag ligt,” aldus zijn vriend.

Lees ook
Jada Borsato openhartig over vreemdgaan vader Marco: ‘Vreemdgaan kan veel kapot maken’

Luca Borsato

Niet alleen Marco’s eigen carrière is gekrenkt door zijn vermeende wandaden. Ook zijn oudste zoon Luca (23) heeft het niet makkelijk. Luca hoopt net als zijn vader op een carrière als muzikant. Platenmaatschappijen twijfelen er echter over zijn muziek op dit moment uit te brengen.

Evert Santegoeds sprak met goede vrienden van Marco en heeft met eigen ogen gezien hoe groot de impact van de schandalen is. Niet alleen op Marco zelf, maar op het hele gezin. Santegoeds zegt over de situatie rondom zoon Luca het volgende: “Ik vind het toch wel heel triest dat die jongen daar nu in wordt meegetrokken, want wat kan hij er nu überhaupt aan doen?”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Shownieuws | Beeld: Brunopress