Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lil Kleine en Jaimie Vaes vieren eerste verjaardag van zoontje: ‘Ik zal de beste papa zijn’

Lil Kleine en Jaimie Vaes vieren eerste verjaardag van zoontje: ‘Ik zal de beste papa zijn’

Lil Kleine en Jaimie Vaes vieren eerste verjaardag van zoontje: ‘Ik zal de beste papa zijn’

Alweer een jaar geleden maakte rapper Lil Kleine tijdens een optreden bekend dat zijn verloofde Jaimie Vaes bevallen was van zijn eerste kind, zoontje Lío. Dinsdag deelt hij een emotioneel bericht om deze eerste verjaardag, een bijzondere mijlpaal te vieren.

Baby Lío één jaar oud

Op Instagram deelt Jorik, zoals de rapper echt heet, een foto gemaakt in de garage van zijn huis in Amsterdam. Naast zijn eigen bolide, een dikke Mercedes, zit Lío in een speelgoedminiatuur-kopie van de zilverkleurige bak. “Gefeliciteerd met je eerste verjaardag mijn kleine vriend”, schrijft hij erbij.

‘Je maakt me intens gelukkig’

“Wat houd ik van je en wat ben ik trots op je!”, gaat hij verder. “Je maakt mij elke dag intens gelukkig en ik kan me geen leven meer zonder jou voorstellen. Ik zal de beste papa voor je zijn die jij je kunt wensen en zal elke dag voor je klaar staan”, belooft de rapper.

‘Een jaar vol geluk en vreugde’

Ook Lío’s moeder, Jaimie Vaes, staat stil bij zijn verjaardag. “Lieve Lí, vorig jaar om 00.14 kwam je in m’n armen. De tijd stond even stil. Wat was je mooi en zo zoet. M’n hart overspoeld met liefde” begint ze bij een foto van Lío in. “En nu, één jaar later, kijk ik terug op een jaar vol met geluk en vreugde.”

Welcome to mom-life

Jaimie biecht op dat er naast vreugde, ook zorgen waren. “Zorgen dat je gezond blijft en gelukkig opgroeit in deze soms harde wereld. Het is mijn taak om voor je te zorgen en die vervul ik met liefde. Want ik hou zo ontzettend veel van jou, kleine toettie. Nu al zo trots op de kleine grote man die je bent. Altijd vrolijk verwarm je ieders hart. Lieve lí, mama proost vanavond op jou. Gefeliciteerd met je 1ste verjaardag.”

Lees ook
Écht koek en ei of gevalletje gemoederen sussen? Lil’ Kleine en Jaimie maken einde aan geruchten relatiebreuk

Groots feest in de pijplijn?

Met dat proosten is het al goed gekomen: in de Stories van Lil Kleine is te zien hoe hij en Jaimie maandagavond met een paar vrienden het glas hieven op de jarige job. Of die kleine z’n eerste verjaardag nog groots mag gaan vieren, is afwachten. Normaal gesproken zijn Jorik en Jaimie niet vies van een uitbundige, over-the-top fuif, maar ook zij hebben zich vanwege het coronavirus aan moeten passen. Maar goed, wat niet is, kan nog komen natuurlijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

verjaardag Lío

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nights w/ you ??

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Bron: Story| Beeld: ANP