Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hilarisch én pijnlijk herkenbaar: zoontje Chantal Janzen weet moeder perfect te imiteren

Hilarisch én pijnlijk herkenbaar: zoontje Chantal Janzen weet moeder perfect te imiteren

Hilarisch én pijnlijk herkenbaar: zoontje Chantal Janzen weet moeder perfect te imiteren

Hoewel het zoontje van Chantal Janzen (41) eigenlijk op één oor had moeten liggen, had de kleine Bobby het veel te druk met andere dingen. Op babyfoonbeelden was de presentatrice namelijk getuige van het perfecte imitatietalent van de peuter, die zijn moeder pijnlijk herkenbaar weet na te doen.

Imitatie Chantal Janzen

Op Instagram deelt Chantal de beelden van de tweejarige Bobby. “Ik vrees dat hij mij nadoet aan de telefoon”, begint de blondine bij het filmpje. “Mijn man vreest niet zegt-ie, hij weet het zeker. Erg benieuwd wel wie ik hier aan de lijn had.” Kinderen zijn je spiegel, beseft Janzen. Daarnaast vergelijkt ze hem gekscherend met Carlo Boszhard (51), die bekend staat om zijn geweldige imitaties in onder meer De TV Kantine.

Geestig

Zoals gewoonlijk weet de presentatrice weer een hoop mensen aan het lachen te maken met haar post. “HAHAHA!! Dit is geweldig”, reageert Bettina Holwerda. Een fan kan niet anders dan daarmee instemmen: “Whaaaahahahaha!!!! Geestig!”

De tekst gaat verder onder de video.

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapt Janzen in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice.

Lees ook
Chantal Janzen bijzonder open over samengesteld gezin: ‘Soms was het pittig’

Chantal als moeder

In een recent interview in haar magazine deed James een boekje open over Chantal als moeder. Sinds de komst van zijn broertje Bobby moet hij de aandacht van zijn ouders natuurlijk delen, maar volgens het elfjarige jochie pakt zijn moeder dat heel goed aan. “Je bent alleen wat vaker moe sinds Bobby er is. Dat is niet zo raar. Als ik jou was, zou ik ook moe zijn. Want je moet soms best hard werken. En Bobby slaapt slecht. En daardoor is papa ook weer moe. En dan heb je mij nog”, zei hij in een gesprek met Chantal. “De aandacht vanuit jullie is wel anders geworden. Maar als jullie met Bobby bezig zijn, wacht ik gewoon.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram