Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoon van Marga Bult is donorvader voor zijn zus: zij is zwanger van zijn gedoneerde zaadcel

Zoon van Marga Bult is donorvader voor zijn zus: zij is zwanger van zijn gedoneerde zaadcel

Zoon van Marga Bult is donorvader voor zijn zus: zij is zwanger van zijn gedoneerde zaadcel

Jill, de dochter van Marga Bult, is zwanger van haar eerste kind met vriendin Maaike. De donorvader van de baby is haar broer Joey. De zangeres deelde met Story dat haar dochter al jaren droomde van een kind met haar partner.

Donorvader

De zoektocht naar een donor is niet makkelijk en kost veel tijd. Hierom besloot het stel Jills broer Joey te vragen. Marga heeft een dochter, Jill en twee zonen, Joey en Jim. Volgens Marga heeft Joey altijd gezegd dat hij geen vader wil worden. Joey, beter bekend als dj Radical Redemption, is namelijk vaak op pad en kan dat niet combineren met de zorg voor een kind.

Lees ook:
Gooische moeder Pauline Wingelaar blikt terug op verlies dochtertje: Het was een grote nachtmerrie’

Twee keer oma

Jill wilde het kind graag dragen. Daarom is de eicel van Maaike bevrucht met het zaad van Joey. Vervolgens is het embryo in Jills baarmoeder geplaatst. Marga vindt het een prachtige oplossing. Ze vindt het heel bijzonder en heeft het gevoel dat ze twee keer oma wordt. Weliswaar van een kind, maar wel van haar twee kinderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: LINDA.nl | Beeld: BrunoPress