Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoon Sylvie Meis en Rafael van der Vaart verhuist naar Denemarken

Zoon Sylvie Meis en Rafael van der Vaart verhuist naar Denemarken

Zoon Sylvie Meis en Rafael van der Vaart verhuist naar Denemarken

Voor het eerst sinds hun scheiding in 2013 zaten Sylvie Meis en Rafael van der Vaart aan één tafel. Het Duitse Bild mocht de ex-geliefden interviewen en in dat interview maken de twee groot nieuws bekend

Zoon Damian (14) verhuist binnenkort naar zijn vader in Denemarken. De reden hiervoor is dat Damian opgenomen is in de jeugdopleiding van de Deense voetbalclub Esbjerg.

Emotioneel afscheid

Sylvie laat weten in het interview dat ze het er in eerste instantie wel moeilijk mee had. “Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel”, vertelt ze. “We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken.”

Op bezoek

Gelukkig blijft Sylvie niet alleen achter in Nederland. Volgende maand stapt ze in het huwelijksbootje met haar nieuwe vlam Niclas Castello. De moeder van Damian is dan ook zeker van plan om haar zoontje te komen opzoeken in het Scandinavische land. “Ik kan ook regelmatig met Nicolas naar Denemarken, dan verblijven we natuurlijk wel in een hotel”, aldus Sylvie.

Lees ook
Zien: Sylvie Meis viert vrijgezellenfeest (en gaat helemaal los #kater)

Italiaans feestje

Eigenlijk zou het huwelijk van Meis en Castello al in mei plaatsvinden, maar Sylvie (42) en Niclas (41) moesten dat vanwege de coronacrisis verplaatsen. De locatie blijft wel hetzelfde. “We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land”, vertelt de 42-jarige presentatrice. Sylvie en Niclas maakten in oktober, toen ze elkaar nog maar een paar maanden kenden, hun huwelijksplannen bekend.

“Ga niet trouwen”

Tijdens het interview met het Duitse Bild geeft Rafael zijn ongezouten mening over het aanstaande huwelijk. “Ga niet trouwen”, zegt hij. “Dat bedoel ik niet naar haar toe, maar in het algemeen.” Hiermee lijkt de voormalig profvoetballer niet meer in het huwelijk te geloven. Toch is hij wel blij voor zijn ex-vrouw. “Het is positief dat ze weer gaat trouwen en het is een heel leuke man. Ik heb hem nog niet leren kennen (…) maar ik hoop dat ze gelukkig worden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Go chase your dreams baby @vandervaart.23 #proudofyou ❤️ #photocred @litchi_cyril_photographe

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress