Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoon Marco Borsato klaar voor volgende stap in relatie: ‘Huisje, boompje, beestje met deze prachtige vrouw’

Zoon Marco Borsato klaar voor volgende stap in relatie: ‘Huisje, boompje, beestje met deze prachtige vrouw’

Zoon Marco Borsato klaar voor volgende stap in relatie: ‘Huisje, boompje, beestje met deze prachtige vrouw’

De zoon van Marco Borsato, Luca (23), is al een tijdje samen met zijn grote liefde Daisy Piras. De twee zijn smoorverliefd en zijn recentelijk gaan samenwonen. 

Luca en Daisy

Luca schuift zijn liefde voor Daisy niet onder stoelen of banken. In interviews praat hij altijd lovend over haar. In een recent interview gaf hij aan dat hij graag met Daisy wilde samenwonen. Nu blijkt uit een vragenrondje op Instagram dat ze al een tijdje bij elkaar zijn ingetrokken.

“Het meisje verdient de wereld”, schrijft hij liefkozend over zijn vriendin. De zoon van Marco Borsato ziet zeker een toekomst met haar. “Alles op z’n tijd natuurlijk. Maar uiteindelijk huisje, boompje, beestje met deze prachtige vrouw. Dat is het ultieme doel. Het gaat sowieso gebeuren.”

Eerder vertelde Luca ook al lovend over zijn grote liefde. “Deze vrouw is alles wat ik nooit durfde te dromen. Daisy is heel verzorgend en heeft d’r hart op de juiste plek. De vrouw van mijn dromen is ze zeker, maar ik ben voor eeuwig dankbaar dat ik niet meer over haar hoef te dromen en dat ik elke dag naast haar wakker mag worden.”

Lees ook
Jada Borsato openhartig over vreemdgaan vader Marco: ‘Vreemdgaan kan veel kapot maken’

Temptation Island

Je zou Daisy kunnen kennen van het televisieprogramma Temptation Island. Ze is ooit een verleider geweest in het programma. Luca vindt dit helemaal geen probleem.

“Allemaal prima, toch? Ik weet hoe ze is en ook dondersgoed hoe dit soort programma’s in elkaar steken. Kortom: voor haar een mooi avontuur en in the end voor ons beide de liefde die we in elkaar gevonden hebben.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Getty Images