Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zó zien de zoon (15) en dochter (12) van coronaminister Hugo de Jonge er nu uit

Zó zien de zoon (15) en dochter (12) van coronaminister Hugo de Jonge er nu uit

Zó zien de zoon (15) en dochter (12) van coronaminister Hugo de Jonge er nu uit

Soms hebben we met Hugo de Jonge te doen: de beste man werkt harder dan wie dan ook in Nederland, maar krijgt van journalisten na een persconferentie vaak toch de volle laag. Laten we niet vergeten: ook hij is maar een mens. 

Een gewone man, met een gewoon gezin, dus.

Vrouw trouw

Want jawel: naast coronaminister is de 43-jarige Hugo de Jonge ook gewoon vader van twee tieners. Hij heeft minder tijd voor zijn gezin, aldus zijn vrouw Mireille. Maar de politicus probeert ondanks de drukke agenda genoeg leuke dingen te doen met zijn zoon Ismael en dochter Sarah. Een andere grote liefde dan zijn Mireille, die Libanese wortels heeft, kende hij niet… ‘Wij zijn al sinds de middelbare school bij elkaar. Om precies te zijn sinds 1995, toen we samen in de vijfde klas van de havo zaten. Daarna zijn we nooit meer uit elkaar geweest dus Mireille is mijn eerste en grote liefde. Toen we vier jaar samen waren, zijn we getrouwd.’

Lees ook
Tessa: ‘Het lastigste aan kinderen vind ik misschien wel dat ze er áltijd zijn’

Twee kinderen

Hugo en Mireille hebben hun liefde bezegeld met twee kinderen: zoon Ismael (15) en dochter Sarah (12). Wat Sarah van het beroep van haar vader vindt? ‘Als ik ’s ochtends op mijn telefoon swipe zie ik meteen al vier keer het hoofd van mijn vader staan, dan denk ik: ook goedemorgen. Ik vind het wél leuk om dingen eerder te horen. Dan praten ze erover in de groepsapp en denk ik: wist ik al,’ aldus de tiener in het programma Rooijakkers Over De Vloer.

Gezinsuitje

De politicus heeft zijn handen vol aan zijn partij en de coronacrisis, maar tussen de bedrijven door spendeert hij alle tijd aan zijn gezin. Op Instagram deelt hij regelmatig gezinsfoto’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hugodejonge (@hugodejonge)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hugodejonge (@hugodejonge)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hugodejonge (@hugodejonge)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress