Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoon Chantal Janzen weer thuis na plotse ziekenhuisopname

Zoon Chantal Janzen weer thuis na plotse ziekenhuisopname

Zoon Chantal Janzen weer thuis na plotse ziekenhuisopname

De oudste zoon van Chantal Janzen (41) is zaterdag uit het ziekenhuis ontslagen. Dat meldt de presentatrice op Instagram. James (11) werd donderdag plots opgenomen vanwege een blindedarmontsteking. 

De presentatrice is ontzettend blij dat James weer naar huis mocht. “Nu gelukkig toch nog echt zomervakantie vieren”, schrijft ze bij een foto van haar twee zoons. Ze geven elkaar een dikke knuffel, want, zo schrijft Chantal: “Deze jongetjes hebben elkaar ontzettend gemist. Vosje en Vetje zijn weer samen.”

Opname

Donderdag plaatste de presentatrice op Instagram een foto vanuit het ziekenhuisbed. “En dan lig je aan het begin van je zomervakantie in het ziekenhuis met een blindedarmontsteking. Stom!”, aldus de blondine. “Maar zoals James zelf zegt: ‘Het komt vast snel weer goed’. En zo is het! Trots op onze lieve, dappere munchkin.”

Beterschapswensen

Tout bekend Nederland stond klaar om Chantal en James te steunen. “Ach nee toch! Beterschap”, reageert Flair-columnist Miljuschka Witzenhausen. Elise Schaap vult aan: “Sterkte!!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress