Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kleine Dré steeds vaker onherkenbaar in beeld: zijn André en Monique ineens tóch van de privacy?

Kleine Dré steeds vaker onherkenbaar in beeld: zijn André en Monique ineens tóch van de privacy?

Kleine Dré steeds vaker onherkenbaar in beeld: zijn André en Monique ineens tóch van de privacy?

Monique Westenberg (43) koos er tijdens de beruchte Curaçao-trip al voor om haar zoontje vaker onherkenbaar in beeld te brengen, en nu lijkt ook André Hazes (26) overstag te zijn. Ook de zanger houdt het gezicht van het jochie de afgelopen tijd steeds meer buiten beeld. Is dit een teken dat de ouders ineens meer gesteld zijn op hun privacy?

Zoon André en Monique

Waar de kleine Dré eerder de ster van hun Instagram-accounts was, plaatsen André en Monique vandaag de dag nauwelijks foto’s meer waarop hun zoon duidelijk te zien is. Steeds vaker zien we ‘m vanaf de achterkant óf wordt zijn gezicht op een slimme manier afgeschermd.

Emoji

Dat afschermen doen de ouders veelal door een sticker of emoji op het gezicht van Dré te plaatsen. Ook Monique houdt zich aan deze ‘nieuwe regel’ of laat haar peuter bewust niet in de camera kijken. Is er toch besloten om hun zoontje wat privacy te geven na alle eerder ontstane ophef?

Drama-cover ‘Privé’

Vermoedelijk heeft het buiten beeld houden van de kleine Dré te maken met de drama-cover waarmee Privé ten tijde van hun breuk in de schappen lag. Hierop werd het mannetje groots afgebeeld op de omslag van het entertainmentblad, met daarbij kleine fotootjes van André, Monique én natuurlijk de reden van de toenmalige split: Bridget Maasland (45). “Kleine jongen, hoe leg je hem dit uit?”, stond er in koeienletters bij geschreven. Deze actie schoot bij André volledig in het verkeerde keelgat en werd door de zanger dan ook “schofterig” genoemd. Hij schakelde vervolgens het advocatenkantoor van de zoon van Peter R. de Vries in en dreigde het blad aan te klagen. Tot een daadwerkelijke aanklacht is het uiteindelijk niet gekomen. “Na overleg hebben wij ingezien dat wij ons onvoldoende hebben gerealiseerd welke impact deze foto op betrokkenen heeft”, gaf Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds destijds toe.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

TBT.❤️ @djarnohofland

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gaat lekker hier hoor?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toch elkaar even kunnen zien ❤️

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Relatie André en Monique

André Hazes en Monique Westenberg zijn na een breuk van zo’n drie maanden – waarin de zanger samen was met Bridget Maasland – sinds eind februari weer een stel. Daarvoor hadden de twee sinds 2014 een knipperlichtrelatie (in het prille begin reed André al eens een scheve schaats met Bridget op de bruiloft van Patty Brard). In oktober 2016 werden ze ouders van kleine Dré. In de zomer van 2018 namen ze al eens een relatiepauze, die ongeveer een maand duurde.

Serieuze gesprekken

Na de aankondiging van hun laatste breuk maakte Monique wereldkundig dat André de liefde had gevonden bij een andere vrouw, en een dag later liet de zanger weten dat het de twintig jaar oudere Maasland betrof. Die relatie was van korte duur, maar in die drie maanden had het stel het al over heel serieuze onderwerpen zoals het krijgen van kinderen.

Lees ook
Patty Brard over breuk André Hazes en Bridget Maasland: ‘Geen verrassing’

Curaçao

De breuk tussen André en Bridget kwam na de terugkeer van een vakantie op Curaçao, waar Hazes ook enkele dagen doorbracht met zijn toenmalige ex Monique en hun zoontje. Tijdens die trip ontstonden er al geruchten dat de ex-geliefden het weer stukken beter ‘met elkaar konden vinden’. Zo werden de twee veelvuldig samen gespot én zijn ze zelfs gefilmd toen ze samen uit hetzelfde toiletgebouw op een strand kwamen. André en Monique zouden zelfs betrapt zijn op een hotelkamer, waarna Bridget verhaal ging halen en er klappen zouden zijn uitgedeeld. Na bekendmaking van de breuk liet Bridget weten dat er op Curaçao niets gebeurd was en dat ze niets afwist van overspel tussen de twee oud-geliefden. Ook Monique en André ontkenden, iets dat met de kennis van nu uiteraard toch wel te betwijfelen valt…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

??

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het was zo leuk om mama d’r verjaardag met elkaar in @disneylandparis te vieren. Dankjewel @hermusannemarie voor de gezellige dagen ?

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram