Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo ziet Susan Boyle er acht jaar na haar deelname aan ‘Britain’s Got Talent’ uit

Zo ziet Susan Boyle er acht jaar na haar deelname aan ‘Britain’s Got Talent’ uit

Zo ziet Susan Boyle er acht jaar na haar deelname aan ‘Britain’s Got Talent’ uit

Het is ondertussen al acht jaar (!) geleden dat Susan Boyle Groot-Brittannië (en de rest van de wereld) verraste met haar cover van I Dreamed A Dream uit de musical Les Miserables. De jury zag omwille van haar uiterlijk niet meteen een grote ster in haar, tot ze haar mond opentrok. Maar hoe zou het vandaag met Susans looks zitten?

In 2009 werd Susan Boyle opeens wereldberoemd door één auditie. In onderstaande video is te zien hoe Susan de jury met verstomming slaat wanneer ze haar cover van I Dreamed A Dream brengt in Britain’s Got Talent.

Susan – ondertussen 56 – wilde graag een professionele zangeres worden, maar ze kreeg nooit de kans. Dankzij haar deelname aan de Britse talentenjacht kon ze die droom waarmaken. Negen jaar later heeft Susan heel wat muzikale toppers op haar naam staan, en ziet ze er een beetje anders uit. See for yourself!

HAPPY BIRTHDAY Susan Boyle who turns 55 today! #birthday #susanboyle

A photo posted by New Idea Magazine (@newideamagazine) on

Susan komt tegenwoordig graag een beetje verzorgder én met een likje make-up naar buiten. Al houdt niets haar tegen om gewoon puur natuur naar buiten te gaan. Onlangs werd ze nog zonder make-up gespot tijdens een shoppingtrip.

Lees ook:

Nostalgie: Zo zien de kinderen uit ‘The Nanny’ er nu uit

WOW: Zo ziet het kleine meisje uit Love Actually er nu uit!

Autistisch meisje zingt ‘Hallelujah’ en haar betoverende versie gaat viraal