Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo zag Jeroen Rietbergen er in 2007 nog uit toen hij samen was met Lieke van Lexmond

Zo zag Jeroen Rietbergen er in 2007 nog uit toen hij samen was met Lieke van Lexmond

Zo zag Jeroen Rietbergen er in 2007 nog uit toen hij samen was met Lieke van Lexmond

Jeroen Rietbergen (50) is geboren in 1971. Zijn naam komt op dit moment vaak voorbij in de media rondom de wanpraktijken van The Voice of Holland. Kort daarna heeft hij ontslag genomen als bandleider van het de talentenjacht. Maar wie is Jeroen nou eigenlijk? We geven je een kijkje in zijn leven. 

Muziekcarrière

Jeroen Rietbergen is erg muzikaal, want hij heeft met veel bekende artiesten uit Nederland opgetreden als componist en toetsenist. Artiesten zoals Marco Borsato en Candy Dulfer hebben vaak met Rietbergen samen gewerkt. Ook voor bekende films heeft hij muziek gemaakt zoals April, May en June, Alles op tafel en Gooische Vrouwen. Voor de film Gooische Vrouwen heeft hij ook twee Buma Awards voor Filmmuziek gewonnen in 2014 en 2015.

Relaties 

In 2007 kregen Jeroen Rietbergen en Linda de Mol een relatie. In die tussentijd is ook nog een breuk geweest tussen de twee, maar uiteindelijk kwam ze toch weer bij elkaar. Linda heeft inmiddels in een statement op haar Instagram laten weten dat de twee uit elkaar zijn. Daarvoor heeft Jeroen een relatie gehad met Lieke van Lexmond. Lieke schrok van het nieuws, maar liet weten aan RTL Boulevard dat ze nauwelijks contact heeft met hem.

Jeroen en Lieke

Lees ook:
Dit is wat we tot nu toe weten over de seksuele wanpraktijken bij The Voice of Holland

The Voice of Holland

Op zaterdag 15 januari 2022 werd bekend dat er sprake is geweest van seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Inmiddels is er tegen meerdere medewerkers van het programma aangifte gedaan, waaronder dus Jeroen Rietbergen. Hij heeft daarna meteen ontslag genomen als bandleider van de talentenjacht. Jeroen gaf toe wat hij gedaan heeft: “Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden”. Ook liet hij weten dat hij fout zat. “Ik ben uiteindelijk streng aangesproken op mijn gedrag door mijn opdrachtgever. Ik heb toen met grote schaamte mijn vrouw op de hoogte gesteld. Dat heeft tot gevolg gehad dat onze relatie is beëindigd en wij uit elkaar zijn gegaan, met veel verdriet voor mijn gezin.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | beeld: BrunoPress