Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zó ziet de vriendin van presentator Arjen Lubach eruit

Zó ziet de vriendin van presentator Arjen Lubach eruit

Zó ziet de vriendin van presentator Arjen Lubach eruit

Arjen Lubach (41) is terug met een nieuwe kijkcijferhit: De Avondshow met Arjen Lubach. De bekende presentator laat niet veel los over zijn privéleven in de media. Zelden deelt hij een foto op Instagram met zijn vriendin. Daarom vertellen wij je meer over haar. 

Vriendin

Sinds 2015 is Arjen samen met zijn vriendin Martine de Jong (46). Ze is schrijfster en schrijft onder andere columns, maar ze werkt ook mee aan de programma’s van Arjen. Zij deelt wel regelmatig foto’s op Instagram met Arjen.

Gezinsleven

Arjen droomde nooit van een gezinsleven. Echter is dat er toch van gekomen door zijn relatie met Martine. Zij is namelijk moeder van twee kinderen. In zijn boek Stoorzender vertelt Arjen erover: “Het was nooit mijn plan. Mijn toekomst lag kinderloos voor me, leeg en vol mogelijkheden om een volstrekt onverantwoord bestaan te kunnen leven.”

Maar dat liep anders, want hij werd verliefd op Martine. “Mijn plan was: nooit van iets meer houden dan van mijzelf. Want ik wist dat het krijgen van kinderen de snelste manier is om je latente narcisme te verdoven”, aldus Arjen in Stoorzender.

Arjen heeft een bonuszoon en -dochter. “Die kinderen zijn dan wel niet echt van mij, maar soms draag ik de verantwoordelijkheid en hoor ik mezelf dit soort gesprekjes voeren: ik heb honger, neem een banaan, ik heb geen zin in een banaan, dan heb je ook geen honger. Voor wie mij een beetje kent: ik snap dat het ongeloofwaardig over zal komen, maar ik ben in dit geval niet degene die honger heeft.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arjen Lubach (@arjenlubach)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martine de Jong (@10e)

Lees ook
Marco Borsato wordt ook geboycot in België: zanger niet meer welkom in reünie-aflevering

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martine de Jong (@10e)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress