Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo zien de 3 moeders van de kinderen van Douwe Bob er dus uit

Zo zien de 3 moeders van de kinderen van Douwe Bob er dus uit

Zo zien de 3 moeders van de kinderen van Douwe Bob er dus uit

Douwe Bob: zijn leven is een wervelwind. ‘Ride it!’, schreef hij zelf over de turbulente situatie waarin hij zich momenteel bevindt. In een paar maanden tijd krijgt hij drie kinderen bij drie verschillende vrouwen.

En met geen van hen heeft hij een relatie.

Bobby

Wie zijn die vrouwen dan, die zijn kinderen op de wereld zetten? Zijn eerste kind, dochter Bobby Lou, is al geboren. Die kreeg hij met Loes van Delft. “De hele wereld mag het weten. Er zit een hele lieve meid in het publiek, Loes van Delft heet ze. Die heeft een heel mooi baby’tje in haar buik en ik mag daar de vader van zijn.” Zo maakte hij het blije nieuws vorig jaar zomer bekend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Loes van Delft (@loesvandelft)

Zijn andere dochter, van wie de naam nog onbekend is, kreeg hij met een eveneens onbekende dame. De roddelpers draaide overuren toen dit nieuwtje naar buiten kwam. Al gauw besloot Douwe het te bevestigen via social media.

“Het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje.” Douwe heeft met deze derde moeder – van wie hij de naam niet bekend maakt – afgesproken dat hij zich als vader op de achtergrond houdt, maar zegt ook niet weg te lopen voor zijn verantwoordelijkheid. “Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.”

Zoon

Met zijn ex Anouk krijgt hij over een paar maanden een zoon. Anouk en Douwe zijn sinds 2018 af en aan een setje, maar zijn nu niet samen als stel. “We probeerden het bijna drie jaar en bijna vijf maanden geleden is het dus toch gelukt”, schrijft hij. In gesprek met RTL Boulevard benadrukt Douwe dat hij en Anouk op dit moment géén relatie hebben, maar hij ook nog niet weet hoe de toekomst eruit zal zien. “Ik weet dat ik heel veel van Anouk houd – ik houd overigens ook heel veel van Loes. Liefde is er in vele vormen.”

De reacties en grappen over Douwe en zijn kinderen blijven binnenstromen op Twitter. ‘Super zaad!’, klinkt het.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress