Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo krijg jij de wimpers van Beyoncé

Zo krijg jij de wimpers van Beyoncé

Zo krijg jij de wimpers van Beyoncé

We zijn jaloers op Queen B’s talent, moves, kont én wimpers. Die eerste drie zijn wat moeilijker te krijgen – zelfs met alle squats in de wereld – maar haar mooie wimpers liggen wel binnen handbereik. Hoera!

Sir John – de make-up artist die verantwoordelijk is voor de fabulous looks van Beyoncé – klapt uit de school. Hieronder zijn drie favoriete tips voor een verleidelijke oogopslag.

1. Verlengende mascara als basis

Volgens Sir John is een verlengende mascara niets meer of minder dan een basislaag voor je mascara – zie het als een soort primer. Door een verlengende mascara in een zigzagbeweging aan te brengen op je wimpers, maak je een stevige basis voor je volumemascara.

2. Focus op je buitenste wimpers

Voor de wimpers van Bey focust Sir John zich vooral op de uiterste hoeken. Door daar een extra laag aan te brengen, krijgen haar ogen meteen een cat eye-effect. Kun je er moeilijk bij? Hou je mascaraborsteltje dan verticaal en breng de mascara wimper per wimper aan.

 3. Koop een bruine mascara

Sir John raadt aan om bruine mascara aan te brengen op je onderste wimpers. Zo worden die extra benadrukt, zonder te hard over te komen. Bruin is een stuk rustiger dan zwart, en daarom erg flatterend.

Nog meer make-uptips?

Bron: flair.be // Afbeelding: giphy