Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo kleedt Max Verstappen zich als hij niet op de racebaan staat

Zo kleedt Max Verstappen zich als hij niet op de racebaan staat

Zo kleedt Max Verstappen zich als hij niet op de racebaan staat

We zijn gewend om Max Verstappen te zien in een racetenue, maar hij draagt in zijn privéleven natuurlijk andere kleding. Wij bij Flair waren benieuwd naar hoe de autocoureur er in het dagelijks leven uitziet en kwamen onderstaande foto tegen op Instagram.

Max Verstappen limited edition

De Nederlandse autocoureur plaatste een paar dagen geleden deze foto in casual kleding met als tekst: ‘’Last day off. Heading into the final push of the season. Big weeks ahead – @alphatauri. Het kledingmerk Alpha Tauri heeft een limited edition collectie van Max uitgebracht. De collectie is eerbetoon aan Max zijn meest succesvolle seizoen tot nu toe en om zijn uitzonderlijke stijl op het circuit te eren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Reactie fans

Er reageren honderden mensen onder zijn bericht op Instagram. De meeste reacties gaan over de race van vanmiddag. Zo reageert iemand: ‘’Biggest push results in you winning the championship! Come on, you’ve got this!❤️  ’’ en iemand anders laat het volgende achter: ‘’I hope you will be the next Champion ❤️ 🙌 🔥 ” . Wij zijn niet de enige bij wie de casual kledingstijl is opgevallen, zo reageert een nieuws-en mediawebsite ”You know he means business because he’s wearing a turtleneck.”

Lees ook
Zó ziet de jonge moeder van Max Verstappen er dus uit

Race Abu Dhabi

De fans van Max Verstappen tellen al dagen af naar vanmiddag, want vandaag is de allesbeslissende dag in Abu Dhabi. Nog één race te gaan en de spanning loopt hoog op. Zal de beslissing op de laatste F1-dag van 2021 vallen? Degene die pole pakt, heeft een dag later op het Yas Marina Circuit de papieren. De Gran Prix van Abu Dhabi wordt ook wel het Arabische Monaco genoemd. Dit komt omdat het circuit bestaat uit welgeteld twintig bochten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Getty Images