Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zó gaat het nu met de koppels van Temptation Island 2017

Zó gaat het nu met de koppels van Temptation Island 2017

Zó gaat het nu met de koppels van Temptation Island 2017

Eerder deze week verscheen in het nieuws dat Alex Maas, bekend van Temptation Island 2017 (“Ik ga vieze dingen doen met je meisje”), mogelijk de cel in moet vanwege een heftige vechtpartij. Zijn slachtoffer hield twee gebroken ribben over aan het voorval. Maar goed, daar wilden we het nu niet over hebben. Het nieuws maakte ons nieuwsgierig hoe het nu, een dik jaar later, met alle koppels zou zijn.

Lees ook
Temptation-fans, opgelet: je kunt het nieuwe seizoen al een paar dagen eerder bekijken!

Bijna!
Daarnaast is een kleine update natuurlijk heerlijk vermaak tot het nieuwe seizoen van de realityshow op 1 februari begint. Zijn een alle oude én nieuw ontstane koppels een jaar na de uitzending van het programma nog samen?

Merijn en Lisa
Merijn en Lisa leken het sterkste koppel van Temptation Island 2017, maar dat schijn bedriegt, wist Lisa tijdens het programma maar al te goed duidelijk te maken. De brunette bespeelde de camera’s goed, maar toch niet zó goed, want uiteindelijk kwam Merijn erachter hoe sneaky ze zich gedroeg. Voor hem reden genoeg in te gaan op de avances van tattoo-artist Pommeline, met wie hij een enorme klik had. En die klik is er nog steeds.  Ze zijn nu ruim een jaar samen en hebben een YouTube-kanaal waarop ze regelmatig video’s posten.

Na afloop van het programma was Lisa ook behoorlijk aanwezig op social media: ze postte regelmatig foto’s op Instagram en startte net als haar ex een YouTube-kanaal. De laatste video – die ze samen met ‘vrijgezel’ Lize opnam – dateert echter uit november 2017.

https://www.instagram.com/p/BcpIXp5gkZO/

Lize en Jefferson
Lize hoefde Jefferson maar te zien kíjken naar een van de verleiders en ze besloot al dat ze niet met hem verder wilde. Of kwam dat toch door de charmes van de langharige singer-songwriter Ken? Hoe dan ook: Lize en Ken zijn nog steeds erg gelukkig samen en plaatsen regelmatig liefdevolle kiekjes op Instagram. Volgens Glamour zou Jefferson ook een nieuwe liefde hebben, maar helaas heeft hij zijn Instagramaccount afgeschermd.

https://www.instagram.com/p/Bb38xQAH9x1/

Niels en Rosanna
Niels en Rosanna zorgden vorig seizoen voor heftige beelden: Niels kon niet van Parastoo en haar bikinibroekje afblijven, en Rosanna zag weinig anders dan de brede torso van verleider Alex. Hoewel het er totaal niet naar uitzag dat dit koppel het zou overleven, blijkt niets minder waar: het stel is namelijk nog steeds gelukkig samen. En als we hun foto’s op Instagram mogen geloven, zijn de twee zelfs verloofd.

https://www.instagram.com/p/BaRgivzDKG9/

Herbert en Jolien
Oh, wat wilden we Jolien graag door elkaar heen schudden toen ze – na alle misstappen die Herbert had begaan – hem toch nog terug wilde. Maar ja, liefde valt niet te sturen. De twee hebben het afgelopen jaar aan hun relatie – en aan hun lichaam #fitcouple – gewerkt en zijn dolgelukkig samen, zoals ze op Instagram laten zien.

View this post on Instagram

It is you. It’s always been you. I love you.

A post shared by JOLIEN LISA PUYPE © (@jolienliisa_) on

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: RTL