Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo blijft Anna Nooshin in shape

Zo blijft Anna Nooshin in shape

Zo blijft Anna Nooshin in shape

Afgelopen week lanceerde alleskunner Anna Nooshin haar eigen swimwear-collectie voor lingeriemerk Hunkemöller. De brunette stond zelf model voor de collectie en showde daarmee haar strakke lijf. Aan Grazia onthulde ze hoe ze in shape blijft met haar drukke werkschema!

Collectie
De 30-jarige Anna sloeg eerder al de handen ineen met Hunkemöller en toen lanceerde ze haar eigen ontworpen lingerie. Haar swimwear-collectie bestaat uit bikini’s, badpakken en een kaftan met bloemen. De kleuren verschillen van basic zwart en wit tot opvallend burgundy rood.

Balans
oe ze haar mooie figuurtje heeft gekregen? “Ik ben niet een mega sporter, ik zal dat nooit heel erg leuk gaan vinden. En ik heb een intens druk schema. Inmiddels probeer ik een beetje te balanceren met eten, gewoon niet alles eten wat je wilt en een beetje investeren in gezonde voeding!”

Trots
“Ik ben wel heel blij met mijn borsten,” vertelde Anna aan Grazia. “Ik vind dat je als vrouw trots moet zijn op je lichaam, ongeacht of het nou perfect is of niet. Ik heb al een heel proces doorgemaakt en ben nu wel op het punt dat ik denk dat je als vrouw gewoon heel blij moet zijn met wat je hebt!”

Tip
Ook deelt de succesvolle dame nog een tip voor het kopen van een bikini: “Ik denk dat vrouwen vaak dingen te klein kopen, dat het nét knelt. Ik heb liever dat het net iets groter valt, dan dat het net iets te stak zit.”

 

Bron: Grazia, Youtube

Lees ook: