Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zijn bachelor Thomas van der Vlugt en Merel nog bij elkaar?

Zijn bachelor Thomas van der Vlugt en Merel nog bij elkaar?

Zijn bachelor Thomas van der Vlugt en Merel nog bij elkaar?

Vorige week zagen we hoe bachelor Thomas van der Vlugt (29) zijn laatste roos gaf aan Merel. Nu enkele maanden later is iedereen onwijs benieuwd of de twee tortelduifjes nog samen zijn. In de reünie van De Bachelor geven Merel en Thomas het verlossende antwoord.

Zijn Merel en Thomas nog samen?

Thomas was over zijn oren verliefd op Merel en gaf haar de allerlaatste roos. Dit betekende dat finaliste Maureen zonder roos naar huis ging. Maureen had dit echter totaal niet aan zien komen, vertelt ze bij de reünie. Thomas noemde haar zijn droomvrouw en wilde haar niet laten gaan, maar hij eindigde zijn monoloog met: “Mijn hart behoort tot iemand anders.”

Maureen bleef met veel vragen achter en ook tijdens de reünie staan de tranen in haar ogen als ze het fragment terugkijkt. Maureen laat wel weten dat ze contact heeft gehad met Thomas en het nu goed is. Maar nu is de vraag: is Thomas nog samen met Merel na dit liefdesavontuur?

En ja hoor: een half jaar na de opnames zijn de twee nog steeds smoorverliefd! Thomas is daarmee een van de weinige bachelors die wel geluk heeft in de liefde, dit was Tony Junior en Gaby Blaaser niet gelukt.

Lees ook
Durf te vragen: wat gebeurt er met alle rozen bij het programma ‘De Bachelor’?

‘Zij maakt mij heel gelukkig’

Thomas vertelt in de reünie dat het behoorlijk lastig was om zijn relatie met Merel geheim te houden. Ze mochten niet samen in het openbaar worden gespot. Veel avondjes op de bank thuis volgden. Wel gingen ze samen op wintersport in het buitenland.

Thomas is heel gelukkig met zijn Merel. “Af en toe zit ik naar haar te kijken en denk ik: ja, ze is wel echt knap en mooi. Dan geloof ik bijna niet dat ze van mij is. Dat is onwerkelijk. […] Ik had heel erg gehoopt dat je iemand tegenkomt met wie je zo goed klikt, jezelf zo fijn bij voelt en je alles mee kunt delen. Die steun is wat ik zocht en die heb ik gevonden. Zij maakt mij heel gelukkig”

Merel is ook heel blij met Thomas aan haar zijde. “Op dit moment ben ik echt zeker van ons. Hij is de persoon met wie ik het liefst ben”, vertelt ze glunderend in de reünie. “Ik vind Thomas in het echte leven nog veel leuker dan in Mexico. Je leert elkaar kennen op zulke andere vlakken. Hoe lief hij is voor de mensen om zich heen, hoe hard hij zich inzet voor vrienden en familie en mensen die hem dierbaar zijn. Dat maakt hem zo’n mooi persoon.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Jasper Suyk