Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Yvonne Coldeweijer wordt toegezongen door Meau in Even tot Hier

Zien: Yvonne Coldeweijer wordt toegezongen door Meau in Even tot Hier

Zien: Yvonne Coldeweijer wordt toegezongen door Meau in Even tot Hier

Yvonne Coldeweijer heeft in de afgelopen maanden een enorme opmars gemaakt in de showbizz-wereld. Met haar ‘spionnen’ en juicekanalen op Instagram en YouTube heeft ze al heel wat BN’er schandalen bekendgemaakt en heeft ze naast lof ook een heleboel kritiek gekregen. In Even tot Hier wordt de roddelaar toegezongen door Meau met het liedje Dat heb jij gedaan.

Meau zingt Yvonne Coldeweijer toe

In Even tot Hier maken Niels van der Laan en Jeroen Woe elke week een muzikale voorstelling over de afgelopen week. In de aflevering van 28 mei was Meau de speciale gast en zong ze een andere, bijzondere versie van haar liedje Dat heb jij gedaan. Een liedje voor niemand minder dan Yvonne Coldeweijer. In haar tekst laat ze weten dat veel showbizz-programma’s door Yvonne verleden tijd zijn.

Lees ook
Yvonne Coldeweijer dient klacht in tegen Talitha Muuse en BNR Nieuwsradio na ‘snuiffilmpje’

Showbizz-programma’s verleden tijd

“Nu hebben ze niks meer, ze hebben geen scoops” en “Jij kwam met Marco, met Lil’ en met Dré. Jij was voortdurend als eerste ermee. Jij bent gevlogen en als jij vertrekt dan is de rest nog niet eens in gecheckt”, zo zingt Meau in de nieuwe versie van Dat Heb Jij Gedaan. Met ‘de rest’ en ‘ze’ bedoelt Meau de deskundigen van Showbizz-programma’s Shownieuws en RTL Boulevard. Ook bladen Privé, Story en Weekend krijgen in het liedje op hun kop.

Bekijk hieronder de hele versie van Meau’s speciale versie van Dat heb jij gedaan. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram