Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Taylor Swift krijgt eigen expositie in New York

ZIEN: Taylor Swift krijgt eigen expositie in New York

ZIEN: Taylor Swift krijgt eigen expositie in New York

Ben jij een grote fan van Taylor Swift of ben jij benieuwd naar het leven van de superster? Dan kan je best eens een bezoekje brengen aan het Grammy museum in New York, waar de zangeres sinds november haar eigen expositie heeft. Babyfoto’s, podiumoutfits en de hoogtepunten in haar leven staan nog tot 19 februari tentoongesteld voor fans van over de hele wereld.

“Bezoekers krijgen Taylor Swift haar carrière in de muziekindustrie te zien”, zegt een van de medewerkers. “Maar ook hoe ze vroeger als kind ging paardrijden en hoe ze is opgegroeid op een kerstbomen-boerderij.” Alles wat je dus altijd al wilde weten over de zangeres, ga je hier te weten komen.

Taylor Swift deelde zelf een promotiefilmpje op haar Facebookpagina waarin we al enkele leuke outfits te zien krijgen. Zo werden niet enkel haar gouden glitterjurk en holografisch bomberjack tentoongesteld, ook haar bekende leren pak uit de ‘Bad Blood’-video staat klaar om bewonderd te worden door de fans. En natuurlijk al haar glittergitaren.

Fans kunnen nog tot 19 februari terecht in het Grammy Museum in Manhattan, New York voor ‘The Taylor Swift Experience‘.

Lees ook: