Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Sylvie Meis viert nú al kerst!

ZIEN: Sylvie Meis viert nú al kerst!

ZIEN: Sylvie Meis viert nú al kerst!

Presentatrice Sylvie Meis houdt wel van een feestje, al helemaal wanneer ze flink kan uitpakken met mooie jurken, high heels en schitterende sieraden. De blondine ziet er dan ook altijd perfect uit. Ook tijdens kerst is de gelegenheid tot het optutten flink aanwezig, en daarom viert de presentatrice nú al kerst. 

Vroege kerst
Sylvie is momenteel in Dubai met haar geliefde Charbel Aouad. Dit liet de presentatrice, die momenteel samen met Jeroen van der Boom te zien is in Wedden Dat Ik Het Kan, op Instagram weten. Ze plaatste een foto, waarop ze compleet in kerstoutfit in een indrukwekkend gebouw in Dubai staat. Wederom ziet ze er prachtig uit. Bij de foto schrijft ze: “Vroege kerst in Dubai.”

Kinderwens
Charbel en Sylvie zijn nu anderhalf jaar samen. Nadat haar huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart strandde, werd de blondine met allerlei verschillende mannen aan haar zijde gespot. Maar Charbel lijkt een blijvertje te zijn. Sylvie deed onlangs namelijk zelfs uit de doeken, dat ze mijmert over meer kinderen! Samen met Rafael heeft ze een zoontje, de 10-jarig Damian.

Bekijk de foto hieronder!

🎄Early Christmas in Dubai…😜🎄😍❤️#xmasdinner #friends #lovetheholidayseason #xmas #love #friendship #family ❤️ #mydubai

A photo posted by Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on

 

 

Bron: Telegraaf, Instagram.

Lees ook: