Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Sylvie Meis showt nieuwe liefde tijdens vakantie

Zien: Sylvie Meis showt nieuwe liefde tijdens vakantie

Zien: Sylvie Meis showt nieuwe liefde tijdens vakantie

De zomerzon doet de hormonen aanwakkeren, en dat blijkt ook zo te zijn voor celebtrities. Want het liefdesgeluk lacht Sylvie Meis weer toe! Tijdens haar vakantie op Mallorca verscheen de blondine voor het eerst met haar nieuwe vlam in het openbaar, en dat leverde mooie kiekjes op!

Spaanse zomerzon
Sylvie viert vakantie onder de Spaanse zon, met haar zoontje Damián en haar nieuwe vriend. De gelukkige is een 35-jarige Libanese zakenman wiens naam vooralsnog niet bekend is. De twee zijn geen onbekenden van elkaar, want ze delen naar verluidt sinds december 2015 lief en leed. Volgens InTouch viert het stel al ruim een week vakantie in een grote villa op het Spaanse eiland Mallorca. Het 10-jarige zoontje van Sylvie en haar nieuwe lief zouden het ook erg goed met elkaar kunnen vinden.

Nieuwe vlam
Na haar scheiding van profvoetballer Rafael van der Vaart, heeft Sylvie al een aantal relaties gehad. Maar deze liefdes waren allemaal van korte duur. Ze viel onder andere voor zakenman Samuel Deutsch, nachtclubeigenaar Maurice Mobetie en de Duitse voetballer Sami Khedira. Hopelijk zal de relatie met haar nieuwe vlam van iets langere duur zijn!

Foto’s
De foto’s van Sylvie en haar nieuwe vlam kun je hier bekijken. Op Instagram deelde Sylvie ook al foto’s van haar vakantie, waarop goed te zien is dat ze geniet van een welverdiende break. Bekijk de foto’s hieronder!

Bron: Grazia

Lees ook: