Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Sonja Silva spot met Sylvie Meis

Zien: Sonja Silva spot met Sylvie Meis

Zien: Sonja Silva spot met Sylvie Meis

Met de feestdagen in zicht begint bekend Nederland stilaan volledig in de kerstsferen te komen. De kerstboom opzetten, het huis versieren en cadeautjes zoeken, staan momenteel op ieders to-do-lijstje en zo ook op dat van Sylvie Meis en Sonja Silva. Al moeten we toegeven dat het toch een beetje van elkaar verschilt…

Sylvie Meis plaatste op 5 december al een kiekje van zichzelf op Instagram waarop ze de kerstboom aan het versieren is. Het model dat net nog haar eigen lingerielijn lanceerde doet dit naar goede gewoonte in een strakke jurk en hoge hakken, een ritueel dat Sonja Silva nog niet zo goed onder de knie heeft.

Zelfspot

Sonja plaatste gisteren ook een foto van zichzelf en haar kerstboom op Instagram, maar deed dit in vergelijking met het kiekje van Sylvie. “Verschil moet er zijn… #thestruggleisreal #hijstaat”, schreef de presentatrice bij de foto. Sonja gebruikte net zoals Meis een trapje om de kerstboom op te tuigen, al was dit in het geval van de presentatrice niet echt nodig. Zij poseert namelijk naast een exemplaar dat nog niet eens half zo groot is als die van het model. Ook de hoge hakken werden verwisseld door dikke sokken en de outfit van Sonja bleek net iets comfortabeler te zijn. Ieder zijn ding, toch?

Verschil moet er zijn… 😉 #thestruggleisreal #hijstaat #kerstmis2016 #lovemychrismastree

Een foto die is geplaatst door Sonja Pos-Silva (@sonjasilva.nl) op

Lees ook: