Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: de sexy verjaardagsjurk van Kim Feenstra!

Zien: de sexy verjaardagsjurk van Kim Feenstra!

Zien: de sexy verjaardagsjurk van Kim Feenstra!

Topmodel Kim Feensta blies gisteren 31 kaarsjes uit en vierde dit met een groot feest. Voor de gelegenheid had het model niet alleen uitgepakt met de feestlocatie, maar ook haar outfit was zeer opvallend, feestelijk en spraakmakend!

Pre birthday party
De brunette werd eerder deze week al verrast met een grootse pre birthday party, wat een verrassing was van haar vrienden. Op Instagram deelde ze van de feestelijke verrassing al een aantal fotos, waarop goed te zien is dat het topmodel een geweldige avond heeft beleefd. Het onderschrift van de foto leest: ‘You know you got that real souls around you when they throw a pre bday party for ya…. it’s never too early to celebrate. Thank you for being there! Still 4 nights to go!’

Spannende outfit
Maar tijdens haar echte verjaardag heeft ze het allemaal nog eens fijntjes overgedaan en ook haar outfit mocht niet achterblijven. En dus koos Kim voor een wel heel gewaagde jurk, die weinig aan de verbeelding over liet. In de video die ze wederom op Instagram deelde, kun je haar spannende outfit bekijken. Happy belated birthday, Kim!

En dit zijn wat foto’s van haar verrassingsfeestje.

Bron: Grazia, Instagram

Lees ook: