Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Selena Gomez en Justin Bieber verklaren elkaar de oorlog op Instagram

Zien: Selena Gomez en Justin Bieber verklaren elkaar de oorlog op Instagram

Zien: Selena Gomez en Justin Bieber verklaren elkaar de oorlog op Instagram

De kans dat ex-lovers Selena Gomez en Justin Bieber terug samenkomen, wordt kleiner met de dag. Gisteren verklaarde het ex-koppel elkaar de oorlog op Instagram.

De 22-jarige zanger poste dit weekend enkele foto’s met nieuwe vriendin Sofia Richie en dreigde zelfs zijn Instagram-account privé te maken als zijn fans niet stopten met de haatcommentaren. Tussen de bijna 500.000 commentaren vinden we een reactie van Selena Gomez, die duidelijk haar mening verkondigt.

I’m gonna make my Instagram private if you guys don’t stop the hate this is getting out of hand, if you guys are really fans you wouldn’t be so mean to people that I like

Een foto die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

Copyright: Twitter: PopCrave

Later gooide de 24-jarige zangeres nog meer roet in het eten door onderstaande collage op haar eigen Instagram te delen. Ze bedankt haar fans voor alles en zegt haar succes aan hen te wijten. Een grote sneer naar Bieber.

My whole life. You matter most. Thank you letting me do what I love every day.

Een foto die is geplaatst door Selena Gomez (@selenagomez) op

Maar Bieber zou Bieber niet zijn, als hij dit alles gewoon aan zich zou laten voorbijgaan. Hij kwam dan ook snel terug met een antwoord waarin hij Selena verwijt hem enkel te hebben gebruikt om zelf meer in the spotlight te staan. Oh, we love the drama!

Copyright: Twitter: PopCrave

Als je dacht dat dit het einde was van hun Instagram-oorlog, dan ben je zooo fout! Of het nu voor extra aandacht is of niet, Selena kwam harder terug dan ooit.

Copyright: Twitter: Sherlysays_

Wat zou er gebeurd zijn met haar boodschap ‘Kill em with kindness’?

giphy (16)

Lees ook:

Bron: Buzzfeed