Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Roxeanne Hazes pronkt trots met nieuwe liefje!

Zien: Roxeanne Hazes pronkt trots met nieuwe liefje!

Zien: Roxeanne Hazes pronkt trots met nieuwe liefje!

Eerder deze maand werd bekend dat Roxeanne Hazes niet meer samen is met Nick van Delft. Sindsdien wijzen alle signalen erop dat de 23-jarige zangeres aan het daten is met Erik Zwennes van het platenlabel Top Notch. 

Roxeanne is als zangeres bij het bovengenoemde platenlabel van Kees de Koning aangesloten en Erik werkt er al wat langer. Weekblad Party was de eerste die de opwierp dat de twee wel eens een stelletje zouden kunnen zijn. De geruchtenmachine kwam pas echt op gang toen Roxeanne vorige week onderstaande video op haar Instagram plaatste. Bij het filmpje (inclusief zwoele Snapchatfilter) schrijft ze dat “ze hem (Erik, red.) nog steeds aan het zoeken is” en plaatste ze eerder al tientallen hartjes-emoji’s onder zijn foto’s.

Ben je nog steeds aan het zoeken @erikzwennes ☹️

A video posted by Dochter Dre. ⠀⠀ ⠀⠀ (@roxeannehazes) on

Hoewel dit weinig subtiele hints zijn, zweeg het stel toch nog in alle talen over hun eventuele relatie. Daar lijkt met onderstaande foto definitief een einde aan te komen.

Bonnie & Clyde.

A photo posted by Dochter Dre. ⠀⠀ ⠀⠀ (@roxeannehazes) on

 

Ook Erik maakt er geen geheim van dat hij en zijn liefje samen het weekend doorbrengen – zo valt op te maken uit onderstaande foto.

Het Weeknd

A photo posted by Erik Zwennes (@erikzwennes) on

Lees ook:

Bron: LINDANieuws, Instagram @roxeannehazes, @erikzwennes