Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Roxeanne Hazes heeft een nieuwe tattoo!

Zien: Roxeanne Hazes heeft een nieuwe tattoo!

Zien: Roxeanne Hazes heeft een nieuwe tattoo!

Niet alleen verandert zangeres Roxeanne Hazes vaak van kapsel, ook het laten zetten van een beetje inktwerk op haar huid schrikt haar niet af. Roxeanne heeft al meerdere tattoeages, en nu heeft ze er weer een nieuwe bij!

Sneak peak
De 23-jarige zangeres tekende onlangs een platencontract bij label Top Notch en brengt in het najaar haar nieuwe album uit. Gisteravond was ze op een feestje om alvast een kleine sneak peak van haar nieuwe sound te laten horen. En dat was voor haar hét moment om een nieuwe tattoo te laten zetten!

Microfoontje
Op haar Instagram deelt Roxeanne een filmpje van het moment dat het nieuwe kunstwerkje gezet wordt. En op haar SnapChat laat ze het eindresultaat zien. Geheel toepasselijk is de zangeres voor een microfoontje gegaan, die ze op haar enkel heeft laten zetten.

Bijzondere betekenis
Twee maanden geleden liet de zangeres ook al een tattoo zetten, waar een bijzondere betekenis achter zit. Want het is een handgeschreven bericht van haar vader, André Hazes. “Je hebt niets te verliezen, papa zal voor je duimen”, stond op het briefje dat haar vader voor haar schreef. Het eerste deel van de zin staat nu getattoeerd op haar onderarm.

Bekijk de video van het plaatsen van de tatttoo die Roxeanne deelde hieronder!

Bron: Grazia

Lees ook: