Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Roxeanne Hazes en nieuwe liefde zetten matching tattoos

ZIEN: Roxeanne Hazes en nieuwe liefde zetten matching tattoos

ZIEN: Roxeanne Hazes en nieuwe liefde zetten matching tattoos

Roxeanne Hazes is helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde, Erik Zwennes. De zangeres en de medewerker van het platenlabel Top Notch zijn sinds november vorig jaar officieel een setje. Het stel besloot onlangs hun liefde te bezegelen met een paar matching tattoos.

Sinds Erik en Rox, die elkaar liefkozend Bonnie en Clyde noemen, met hun relatie naar buiten zijn gekomen, spat de liefde ervan af. Hun beide Instagrampagina’s staan vol met foto’s van elkaar, eind december ging het stel op een romantisch tripje naar Barcelona en nu dus bijpassende tatoeages.

“You rock my world”

Roxeanne plaatste zelf een foto van de tattoos op haar Instagram. Zij liet de letter E op haar vinger zetten en Erik kreeg de letter R op de zijne. Op de foto is te zien dat de vingers van het stel in elkaar haken. Roxeanne schrijft erbij dat 2016 een moeilijk jaar was, maar dat er ook dingen waren die haar gelukkig maakten. “Ik heb namelijk mijn grote liefde en beste vriend ontmoet. E, you rock my world! 2017 kan alleen nog maar mooier worden.❤

Ik weet nog goed dat ik vorig jaar, rond dit tijdstip dacht: “2016 wordt mijn jaar.” Na een paar tegenslagen en verdrietige momenten, heb ik me volledig gefocust op mijn muziek. Ik mocht tekenen bij het mooiste label, Top Notch. Zat bijna dagelijks in de studio om een album te maken, wat volgend jaar EINDELIJK uitgebracht gaat worden en ik mocht spelen op Lowlands. Ik heb teveel gelachen en gehuild, maar het was al met al een verdomd mooi jaar. Dit zijn de dingen die mij gelukkig maken, in a nutshell. Ik heb namelijk mijn grote liefde en beste vriend ontmoet. E, you rock my world! 2017 kan alleen nog maar mooier worden. ❤ Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en fucking veel liefde toe in het nieuwe jaar. En pas een beetje op elkaar. HAPPY NEW YEAR 😍💏✨ #2016#2017#gowithabang

A photo posted by Dochter Dre. 👊😎 ⠀⠀ ⠀⠀ (@roxeannehazes) on

Erik deelde op zijn Instagram dezelfde foto en schreef erbij “…daar kun je toch alleen maar stil van worden. Je hebt mijn jaar gemaakt boef. Wat een tijd. 2017, ik ben er klaar voor 🎆 WIJ ❤️🖤❤️”

Lees ook:

Bron: Algemeen Dagblad, Instagram