Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Rihanna bevestigt relatie met Drake via nieuwe tattoo

Zien: Rihanna bevestigt relatie met Drake via nieuwe tattoo

Zien: Rihanna bevestigt relatie met Drake via nieuwe tattoo

Zijn VMA-speech waarin hij verklaarde al sinds zijn 22e verliefd te zijn op Rihanna, heeft blijkbaar dan toch gewerkt. Drake kreeg immers gisteren nog een liefdevolle kus tijdens hun optreden samen, en blijkbaar heeft de zangeres nu ook een tattoo laten zetten voor hem.

Het koppel (Yay!) trad gisteren samen op in Miami en deelde op het einde van de avond hun eerste publieke kus. Toch was het vooral de tape rond de voet van Rihanna die de aandacht trok. De zangeres droeg namelijk zwarte stiletto’s waarbij de veters rond haar been geknoopt waren, en de grijze tape duidelijk zichtbaar was. Op het Instagram-account van Keith McCurdy, tatoeëerder bij Bang Bang NYC, verscheen er diezelfde avond een foto van Rihanna’s been inclusief dezelfde tape. Later bleek het om een nieuwe tatoeage te gaan, waarbij een haai in camouflagekleuren op haar enkel te zien was. Niet zo speciaal zou je denken, al blijkt de haai nu een eerbetoon te zijn aan zanger en boyfriend Drake.

@badgalriri new addition

Een video die is geplaatst door Bang Bang (@bangbangnyc) op

Camo shark for my dear friend @badgalriri Also… I just found out you can zoom on IG- enjoy 🙂

Een foto die is geplaatst door Bang Bang (@bangbangnyc) op

Rihanna en Drake werden namelijk een maand geleden samen gespot in het Ripley’s Aquarium in Toronto, waar ze romantisch dineerden en heel de avond naar de vissen keken. Op het einde van de avond zou Drake zijn nieuwe vriendinnetje een knuffelhaai gekocht hebben –en je raadt het nooit– bedekt in camouflagekleuren. Het lijkt ons alvast een geslaagde avond geweest te zijn, aangezien de zangeres het dier op haar lichaam liet vereeuwigen.

Lees ook:

Bron: Elle